Ο γκόμενος μετά τον μαύρο

Ο γκόμενος μετά τον μαύρο

Αποφάσισα να γράψω κι εγώ κάποιες από τις εμπειρίες μου με μια καυλιάρα γκόμενα που είχα σχέση για 3 χρόνια.

Την λέγανε Μαρία, όταν την γνώρισα ήταν 24 χρόνων είχε 167 ύψος γύρω στα 52-53 κιλά με 2 βυζάρες που σου τρέχανε τα σάλια όταν τις έβλεπες και ένα καυλιάρικο πεταχτό κωλαράκι.

Στην αρχή ήταν όλα μέλι γάλα. Της άρεσε να ντύνετε πολύ σέξι, κοντές φουστίτσες, διχτυωτά καλσόν και κορμάκια, στενά μπλουζάκια με βαθύ ντεκολτέ, διαφανή ρούχα κλπ. Δεν μπορώ να πω ότι με χάλαγε αυτό. Μου άρεσε να βγαίνουμε έξω και να βλέπω όλους τους άντρες να την κοιτάνε σαν ξερολούκουμο και εγώ να ξέρω ότι το μουνάκι που είχα δίπλα μου ήταν μόνο για πάρτη μου (ή τουλάχιστον έτσι νόμιζα τότε). Ρίχναμε τρελά γαμήσια αφού η τρύπα της έμοιαζε να είναι συνεχώς μούσκεμα και δεν μου έλεγε όχι για ένα στα γρήγορα όπου και να βρισκόμασταν.

Της άρεσε πολύ και το σεξ στην ύπαιθρο όπως και μένα και έτσι πολύ γρήγορα την είχα ξεσκίσει σε όλα τα πάρκα και τις παραλίες της Αθήνας. Της άρεσε να της μιλάω πρόστυχα στο γαμήσι και το ίδιο έκανε και αυτή. Και έτσι πήγαινε η σχέση μας τον πρώτο χρόνο. Γινόταν και στραβές που και που, χανόταν, έκλεινε τα τηλέφωνα για 2-3 μέρες και μετά έλεγε διάφορες απίστευτες δικαιολογίες αλλά εγώ ο μαλάκας συνήθως την πίστευα. Ένα απόγευμα που δεν απαντούσε στα τηλέφωνα αποφάσισα να πάω από το σπίτι της να δω αν είναι καλά.

Μου είχε πει βέβαια πολλές φορές ότι δεν γούσταρε να έρχομαι απροειδοποίητα στο σπίτι της και πάντα να την παίρνω τηλέφωνο πριν. Στην είσοδο της πολυκατοικίας της βρήκα μια φίλη της την Γιώτα. Η Γιώτα ήταν μια 35αρα που κάναμε παρέα που και που. Ήταν σε έξαλλη κατάσταση, έπαιρνε τηλέφωνα χτυπούσε τα κουδούνια της γκόμενας μου έβριζε φώναζε πουτάνα, καριόλα και διάφορα άλλα κοσμητικά επίθετα. Προσπάθησα να καταλάβω τι έγινε και να την ηρεμήσω αλλά δεν έβγαζα άκρη.

- Ηρέμησε ρε Γιώτα δεν είναι πάνω η Μαρία και εγώ προσπαθώ να την βρω αλλά δεν σηκώνει τα τηλέφωνα. Μάλλον θα λείπει. - Πάνω είναι το πουτανάκι με τον δικό μου και γαμιέται - Τ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ο γκόμενος μετά τον μαύρο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
195 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η πρώτη της ασυνήθιστη εμπειρία

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?