Μυριζοντας τα ποδια της ελενας

Μυριζοντας τα ποδια της ελενας

Ειμαστε πολυ καλοι φιλοι με μια κοπελα που ονομαζεται Ελενα εδω και 15 χρονια περιπου.Δεν υπαρχει τιποτα που δεν ξερουμε ο ενας για τον αλλον και πντα ειμαστε οι καλυτεροι φιλοι.Η ιστορια μου αρχιζει περιπου τρια χρονια αφοτου συναντηθηκαμε και ηρθε κοντα να με επισκεφτει στην δουλεια.Δεν τις ειχα πει ποτε οτι εχω ενα φετιχ με τα γυναικεια ποδια,και ενω μιλουσαμε,εβγαλε τα παπουτσια της,και πηρα το ενα για να δω τη μεγεθος εχει..38.

Κατα την διαρκεια της ομιλιας μας,αρχισα να αισθανομαι τα ποδια της,και με προσεχε.Ηταν περιεργη ως προς γιατι εδεινα τοσο πολλη προσοχη στα ποδια της,και με ρωταει:

" Εχεις ενα φετιχ με τα ποδια?"

Δεν απαντησα,ταραχτηκα σε αυτο που την ακουσα να λεει.Οταν εφυγε,συνεχισα οτι ημουν τοσο ηλιθιος που δεν τις ειπα για το φετιχ μου.Εβριζα συνεχεια απο μεσα μου για το λαθος μου.Ενω το ξερουν πολλες κοπελες,και στην Ελενα κολησα!Ποσο μα ποσο λαθος εκανα.

Μια μερα κατεβενοντας απο το λεοφορειο,ημουν εκπληκτος να δω την Ελενα εκει."Γεια σου Ελενα",ετρεχε να παει στο γραφειο.Φτανοντας παω στο γραφειο μου και ερχετε και η Ελενα με χαμογελο και αρχισαμε να συζηταμε.Εκει που μιλουσαμε,κοιταγα τα ποδια της.Φορουσε μαυρες κλασικες γοβες (τις δουλειας) χωρις καλτσες,λες και διαβαζε το μυαλο μου ή να μου δωσει μια επιθυμια,ωσπου εβγαλε τις γοβες εκει που μιλαγαμε!Ξαφνιαστικα,αλλα ευτυχος ηρεμησα κοιταζοντας το ταβανι και να της πω ποσο μου αρεσουν τα ποδια.

Σηκωσα μια καρεκλα και αρπαξα τα δυο γυμνα ποδια της.Ρωταει:

" Θελεις να παιξεις με τα ποδια μου?"

Τις απανταω,"Θυμισου οτι την τελεφταια φορα που εκανα αυτο,με ρωτησες εαν ειχα ενα φετιχ με τα ποδια,και δεν ειπα τιποτα?"Συνεχισα βαζοντας το ενα ποδι της στον πουτσο μου,το οποιο αρχισε να πρηζεται κατω απο την αισθηση τις πατουσας της.

Συνεχισα,"δεν σου ειπα τιποτα επειδη δεν ηξερα πως θα αντιδρουσες"Πηρα και τα δυο και γλιστρησα κατω απο την προεδρια,και το ενα το εβαλα στο στηθος μου και το αλλο επαιζε με πεος μου.Μετα ισα ισα μπορουσα να παρω ενα στενο βλεμμα απο την πατουσα της κ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μυριζοντας τα ποδια της ελενας"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
173 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εκδίκηση και ξεπαρθένιασμα

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?