Με την εύσωμη παλιά συμαθήτρια του

Με την εύσωμη παλιά συμαθήτρια του

Θυμήθηκα τις προάλλες μια ωραία φάση που μου συνέβη πριν κάποια χρόνια.

Ζούσα σε μια μικρή πόλη που δεν μου άρεσε και καθόλου. Δούλευα πολλές ώρες και μοναδική μου διέξοδος ήταν τα ξενύχτια και τα ποτά. Κάποια περίοδο λοιπόν βρέθηκα εντελώς τυχαία σ ένα μαγαζί με μια παλιά μου συμμαθήτρια απ το σχολείο με την οποία είχαμε μια αλληλοεκτίμηση από τότε. Ποτό στο ποτό γίναμε χώμα και το ξημέρωμα μας βρήκε να φιλιόμαστε και να χουφτωνόμαστε σε διάφορες σκοτεινές γωνιές της πόλης.

Να μην τα πολυλογώ ξεκίνησε μια σχέση η οποία άντεξε περίπου έναν χρόνο. Ήταν όμως φανερό ότι δεν μπορούσε να αντέξει άλλο αφού δεν ταιριάζαμε σαν άνθρωποι. Το σεξ μας βέβαια ήταν απίθανο. Χωρίσαμε μετά κόπων και βασάνων κι ο καθένας έκανε και πάλι τη ζωή του.

Περίπου δυο χρόνια μετά κι ενώ έπινα μόνος μου σε ένα μπαρ, εμφανίστηκε μόνη της η Βάσω (ψεύτικο όνομα) κι άρχισε κι αυτή τα ποτά. Μέχρι εκείνη την ώρα το καταδιασκέδαζα από τη στιγμή όμως που ήρθε άρχισα να τρελαίνομαι!

Η Βάσω είχε αλλάξει αρκετά από τότε που την ήξερα... Αφέθηκε, πάχυνε άλλαξε χτένισμα εμένα όμως με ενθουσίαζε ακόμα περισσότερο τώρα σωματικά! Τα βυζιά της ήταν τεράστια και ψιλοπεσμένα - όπως μου αρέσουν - , ο κώλος της ήταν κι αυτός πελώριος! Ήταν μια νταρντανογυναίκα που επιπλέον μου θύμιζε ακόμα τις απίθανες ερωτικές στιγμές που είχαμε ζήσει.

Μιλούσαμε άνετα - δεν ήμασταν μαλωμένοι - οπότε αρχίσαμε την κουβέντα. Της λέω έτσι πως ήμουν «Και τι δε θα δινα για μια αγκαλιά σου» και μου απαντάει «Μόνο μία?».

Πριν προλάβω να σκεφτώ τίποτα κολλάει τα παχιά χείλη της στο στόμα μου και μου δίνει ένα γλυκύτατο βαθύ φιλί. Φιλιόμασταν για πολλή ώρα όταν μου λέει: «Έρχεσαι σπίτι μου?Θέλω μόνο να με πάρεις αγκαλιά». Ξεκινήσαμε και μετά από ένα σύντομο μπάνιο ξαπλώσαμε στο κρεβάτι της. Η πρώτη μου δουλειά ήταν να ελευθερώσω τα ογκώδη της βυζιά απ το τεράστιο σουτιέν της και να βάλω το κεφάλι μου ανάμεσά τους. Με τρέλαιναν αυτές οι βυζάρες όπως και η πλαδαρή κοιλιά της παρακάτω που την έσφιγγα και τη χάιδευα.

Την ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με την εύσωμη παλιά συμαθήτρια του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
198 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Δύο εργάτες

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?