Η γραμματέας

Η γραμματέας

Η ιστορία είναι 100% αληθινή.

Θα χρησιμοποιήσω όμως ψεύτικα ονόματα για ευνόητους λόγους.

Με λένε Νίκο και είμαι στέλεχος μιας βιομηχανίας τροφίμων η εταιρεία έχει έναν όροφο γραφείων και σ'αυτό εργάζονται 6 άτομα στο λογιστήριο και μία γραμματέας γενικών καθηκόντων και υποδοχής πελατών, η Νίκη.

Η Νίκη εργάζεται στην εταιρεία περίπου τέσσερα χρόνια είναι μετρίου αναστήματος, πολύ αδύνατη, με κοντό μαλί, με πολύ γλυκό πρόσωπο και στην αρχή φορούσε πάντα ίσια παπούτσια. Πρίν από έξι μήνες περίπου πρόσεξα πως φορούσε ένα ζευγάρι μπότες με αρκετα ψηλό τακούνι και πως το έφερε η συζήτηση, γιατί να σημειώσω πως δεν είχαμε και πάρα πολά μεταξύ μας, της λέω : πάρα πολύ ωραία μπότα, από που την αγόρασες και έτσι ξεκίνησε μια εποχή που συχνα πυκνά μιλούσαμε για τα παπούτσια της και την μόδα που επικρατούσε στην αγορά με τα ψηλά τακούνια.Και εκεί που φορούσε μόνο χαμηλα παπούτσια άρχισε να φοράει γόβες με μετριο ή ψηλό τακούνι, και μπότες το ίδιο αλλά συνήθως ψηλό τακούνι, ε λοιπόν αυτό το πράγμα εμένα με τρέλενε μιας και οι υπόλοιπες στο λογιστήριο της εταιρείας είναι όλες χοντρες ή ασχημες.Φυσικά δεν μπορούσαμε να μιλήσουμε καθόλου και δεν ήξερα πως θα βρώ τρόπο να δω αντιδράσεις πάνω στο θέμα που με τρελένει, το να είμαι σκλάβος σε μια ΑΦΕΝΤΡΑ και στην συγκεκριμένη στιγμή της ζωής μου αυτή θα μπορούσε να γίνει ΑΦΕΝΤΡΑ μου, ΕΚΕΙΝΗ 1.65 και εγώ 1,95, καλό ε?

Η εταιρεία το Σάββατο είναι πάντα ανοιχτά και Σάββατο παρά Σάββατο αναλαμβάνω υπηρεσία και πριν από 5 εβδομάδες κάλεσα την Νίκη για να με βοηθήσει στο ταμίο και να σηκώνει τα τηλέφωνα γιατί υπήρχε αρκετή δουλειά. Για πρώτη φορά είμαστε μόνοι μας στα γραφεία και η συζήτηση έχει αρχίσει με διάφορες διερυνιτικες ερωτήσεις για τα παπούτσια της και αν την κουράζουν και άλλα τέτοια.

Κάποια στιγμή μου παραπονέθηκε για το ότι τα πόδια της ήταν πολύ κουρασμένα και πιάνονται συχνά, τότε εγώ πήρα το θάρρος και της είπα πως όπτε θέλει να της κάνω μασάζ μιας και όπως της εξήγησα ξέρω να κάνω καλό μασάζ στα πόδια. Η Νίκη... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η γραμματέας"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
296 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο γιατρός της έσβησε την κάψα

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?