Συνέχεια στο εξοχικό 2

Συνέχεια στο εξοχικό 2

Μετά από την παρθενική μου φορά με 4 νταβραντισμένους ψωλαράδες να με κάνουν το πουτανάκι τους, να με ταίζουν πούτσους και να με λούζουν στο χύσι, πλέον ο κώλος μου «πήρε αέρα», όπως θα έλεγε η γιαγιά μου, και το μόνο που ήθελα ήταν να χώνω διάφορα εκεί πίσω. Με βοηθούσε φυσικά ο Κώστας, ο γιός του μάστορα, και κάθε μέρα, το απόγευμα, ερχόταν και με έπαιρνε με το αμάξι του και πηγαίναμε σε μια μοναχική παραλία, κι εκεί, πίσω από κάτι θάμνους, αργά το απόγευμα, δεν είχε πολύ κόσμο, και μπορούσαμε να κάνουμε σεξ σα ζώα.

Τις τελευταίες μέρες ιδίως ημέρες με είχε πεθάνει στο πισωκολλητό. Δεν έλεγε να σταματήσει. Ήταν που το κωλαράκι μου ήταν φρεσκογαμημένο, ήταν που όταν έχυνε φρόντιζα να του τον γλύφω, και να χώνω την άκρη της γλώσσας μου στη μικρή τρυπούλα του πουτσοκέφαλου του, την στιγμή ακριβώς που έχυνε, κάνοντας τον να βογκάει σα ταύρος, και να μου γεμίζει το στόμα ζεστό χύσι, ήταν που κι εγώ γούσταρα συνέχεια να με γαμάει, δε ξέρω τι ήταν, σίγουρα πάντως, το καυλί του δεν έλεγε να πέσει, όταν μέναμε μόνοι. Και ευτυχώς να λέω, που στο σημείο εκείνο που καθόμαστε στην παραλία, μετά τις 7-8, μόνο κάτι γιαγιάδες βρίσκονταν, για να απολαύσουν λίγο τη θάλασσα, και να φύγουν πάλι γρήγορα. Κάθε φορά που φεύγαμε, ήμασταν οι μόνοι που περπατούσαμε πάνω στην άμμο. Και φυσικά....εγώ, ήμουν πάντα γυμνός, κι εκείνος πάντα καυλωμένος. Το καλύτερό μου, όμως, μου το φύλαγε πάντα για το τέλος. Μετά από απανωτά τσιμπούκια, και ατέλειωτα καυλωτικά χυσίματα στο στόμα, καταιδρωμένοι, και εξαντλημένοι, από το πολύ γαμήσι, πέφταμε και οι δυο αγκαλιά στο ζεστό νερό της θάλασσας, και μέσα στην απόλυτη ηρεμία και ησυχία που επικρατούσε γύρω μας, χαλαρώναμε με γλωσσόφιλα, και αγκαλιές. Και τότε... έβρισε ακόμη μια ευκαιρία για να με ταπεινώνει...το καμάρι μου.

Με πήγαινε σε σημείο, όπου μπορούσε να «πατώνει»μόνο εκείνος, και με έβαζε να κουλουριάζομαι γύρω από τη μέση του. Έπειτα, μου κάρφωνε με δύναμη το πρησμένο του καυλί μέσα στην γαμημένη μου τρυπούλα, και άρχισε να μπαινοβγαίνει... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Συνέχεια στο εξοχικό 2"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
5/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

8min
189 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Με την ... "σκουλικαντέρα"

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?