Με το πάθος να τους οδηγεί

Με το πάθος να τους οδηγεί

Θα σου πω την ιστορία μου που δεν είναι μόνο μια ιστορία χυσίματος αλλά και πάθους.

Με τον Γ (είναι τώρα 29 χρ ) γνωριστήκαμε εντελώς τυχαία σε ένα σχετικό μέρος πριν 3 χρόνια. Εγώ τον είχα για στρέιτ αλλά έμεινα άφωνος όταν με πλησίασε και μου είπε δεν σε είδα δεν με είδες. Οι συγκυρίες τα έφεραν έτσι ώστε αναπτύχθηκε μια σχέση μεταξύ μας. Σχέση που άλλοτε είχε πάθος και άλλοτε ένα πολύ απλό χύσιμο.

Έμεινα αρκετό καιρό μακριά του ώσπου, μου τηλεφώνησε να μου πει πως παντρεύεται και να με καλέσει στον γάμο. Έκανα πέτρα την καρδιά μου και πήγα. Έφυγε για ταξίδι του μέλιτος όπως μου είχε πει και ένα βράδυ ξαφνικά μετά από 15 μέρες κτυπάει το τηλέφωνο στις 3 κ 30 τα ξημερώματα. Απόρησα για το ποιος ήταν. όταν απάντησα άκουσα την φωνή του Γ να μου λέει: Αγόρι μου τι κάνεις ;

Tου απάντησα είμαι καυλωμένος και σε σκέφτομαι. Μου λέει επέστρεψα και είπα να δω τι κάνεις. είναι όμως αργά και δεν μπορούμε να βρεθούμε. Τι θα μου πει και η γυναίκα μου; έχω αργήσει. Του είπα όπως νομίζεις και κλείσαμε με την υπόσχεση πως θα βρισκόμασταν το συντομότερο. Είχα ανάψει. Ήθελα να τον δω. Δεν άντεχα να έχω την βρύση δίπλα μου και να μην μπορώ να πιω νερό. Σε 20 λεπτά κτυπάει το τηλέφωνο και μου λέει.

Σε περιμένω στο συνηθισμένο σημείο. είχε πάει 3+50. Του λέω έρχομαι και ξεκίνησα σαν τρελός να πάω να τον βρω. Έφτασα στο σημείο της συνάντησης. ήταν ένας κούκλος. Ήρθε στο αμάξι μου και με φίλησε. Μιλήσαμε πολύ λίγο και άρχισε να βγάζει τα ρούχα. Έτρεμα από την ηδονή.

Άρχισα να τον φιλάω το τριχωτό του στήθος. Τις ρώγες ώσπου έφτασα μετά τον αφαλό στο καυλί του. Μου λέει παρτο στο στόμα σου. Πήρα το εργαλείο του στο στόμα μου και άρχισα να τον γλύφω. είχε πιει και με δυσκολία του σηκώθηκε. Είμαστε ολόγυμνοι μέσα στο αμάξι και οι δυο. Μοσχομύριζε ολόκληρος. άρχισα σιγά σιγά να του γλύφω τα μπαλάκια του , ώσπου για πρώτη φορά έγλυψα την τρυπούλα του. Δεν αντέδρασε καθόλου.

Άλλες φορές που το επιχείρησα δεν το ήθελε. ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Με το πάθος να τους οδηγεί"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
233 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το τσικάλι του σφναίου κεραμοποιού

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?