Και η γυναίκα του στο τρίο

Και η γυναίκα του στο τρίο

Μετά την ιστορία με την πρώτη μου εμπειρία με τρανς θα σου διηγηθώ και το πρώτο μου τρίο με την Τζίνα (την τρανς που μου ξεπαρθένεψε τον κώλο) και την τωρινή γυναίκα μου.

Μετά από 4 χρόνια στην Αθήνα, τελειώνοντας τις σπουδές μου κατέβηκα για μόνιμα στην Κέρκυρα. Όλα αυτά τα χρόνια η γυναίκα μου είχε ανέβει 5-6 φορές πάνω, αλλά δεν της είχα αποκαλύψει τίποτα για την Τζίνα και για την ζωή μου στην Αθήνα. Το πρώτο όμως καλοκαίρι που κατέβηκα στην Κέρκυρα, προσκάλεσα την Τζίνα να περάσει λίγες μέρες διακοπές στο νησί. Την Τζίνα βέβαια την σύστησα σαν Αλέξη, μιας και δεν μπορούσα να την γνωρίσω στην Βάνα σαν γυναίκα γιατί θα τα καταλάβαινε όλα.

Ήρθε λοιπόν σαν κολλητός μου από τα ΤΕΙ, πήγαμε και την πήραμε από το αεροδρόμιο και πήγαμε σπίτι μου. Εγώ έμενα με την Βάνα αλλά και έτσι η Τζίνα πήγε σε ένα κοντινό ξενοδοχείο. Είχα να την δω 2 μήνες και καθώς την κοιτούσα με το κολλητό τζιν, μου ερχόταν να πέσω στα 4 και να την πιπωσω, αλλά περίμενα την άλλη μέρα το βράδυ που θα πήγαινε η Βάνα στη μαμά της στο χωριό να μείνει(η έτσι μάλλον νόμιζα. . . )

Βγήκαμε το βράδυ για ποτό οι 3 μας και μετά πήγαμε για ύπνο. Όλο το βράδυ σκεφτόμουν το καυλί της Τζίνας που θα έτρωγα την άλλη μέρα.

Το πρωί πήγαμε για καφέ και μετά πήγαμε την Βάνα στα κτελ. Έφυγε και η ώρα πλησίαζε. Η Τζίνα πήγε για ψώνια μου είπε και εγώ πήγα σπίτι για να ετοιμαστώ να την υποδεχτώ.

Έκανα μπάνιο και άρχισα να ετοιμάζομαι σιγά-σιγά. Έκανα το πρόστυχο κόκκινο βάψιμο που γουστάρει ι Τζίνα να με βλέπει. Ντύθηκα. Έβαλα τις κόκκινες 15ποντες δερμάτινες μπότες με μαύρες διχτυωτές κάλτσες, μαύρο στρινγκάκι και ένα δαντελωτό κορμάκι με τιράντες για να κρατάει τις κάλτσες. Έβαλα ένα κολλητό ψηλά και φαρδύ, αεράτο μαύρο φόρεμα και φόρεσα και μια κατακόκκινη μακριά περούκα. Δεν περνούσε η ώρα με τίποτα. Έκανα βόλτες στο σπίτι σαν τρελή μέχρι που χτύπησε το κουδούνι. Κοίταξα έξω και είδα την Τζίνα. Της άνοιξα και μπήκε μέσα. Έκλεισα την πόρτα και την θαύμασα. Μαύρες γόβες και κάλτσες, μια κοντ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Και η γυναίκα του στο τρίο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
424 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η πρώτη μας φορά με την εβελίνα.

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?