Ραντεβού στα τυφλά

Ραντεβού στα τυφλά

Όταν δημοσίευσα την ιστορία μου στο αγαπημένο μας site σας, με τίτλο (Η πρώτη του φορά), δεν περίμενα να έχω τόσα πολλά μηνύματα στο e-mail μου. Φαίνετε όμως πως υπάρχουν πολλοί πεινασμένοι για διαφορετικό σεξ.

Το πιο παράξενο όμως απ' όλα είναι ότι οι περισσότεροι είναι παντρεμένοι σαν και εμένα. Βέβαια επειδή δεν ξέρει κανείς τι μπορεί να συναντήσει μέσα από ένα απλό e-mail, άρχισα να απαντάω μόνο σε εκείνα που έδειχναν να είναι ευγενικά και προσεγμένα. Πολλά έλεγαν μαλακίες του στυλ : (Θα σε ξεσκίσω πουστάκι. Θα σου πετάξω τα μάτια έξω. Θα σε κάνω να μη μπορείς να περπατήσεις και άλλες τέτοιες μαλακίες). Γενικά αντράκια με πολλά απωθημένα και όχι τύποι που ξέρουν να απολαύσουν όμορφες ερωτικές και διαφορετικές στιγμές. Σ' αυτά δεν απάντησα καθόλου. Απάντησα όμως σε πολλά που ήταν σωστά.

Σε ένα μάλιστα από αυτά τα ευγενικά μου έγραφε ένας παντρεμένος (από τους πολλούς) και είχε μάλιστα και ολόσωμη φωτογραφία του που έδειχνε τα προσόντα του αλλά και το πρόσωπο του (πράγμα που έδειχνε αποφασιστικότητα για αυτό που ήθελε να ζήσει μαζί μου). Τα προσόντα του ήταν πραγματικά τεράστια, ο συνδυασμός της ευγένειας του και των μεγάλων προσόντων του, με έκανε να κανονίσω ένα ραντεβού μαζί του.

Πραγματικά βρεθήκαμε κάπου στο κέντρο της Αθήνας. Μου είχε πει ότι δεν μπορούσε (όπως και εγώ άλλωστε) παρά μόνο πρωινές ώρες μιας και θα ήταν αδύνατον να βγει κρυφά από την γυναίκα του (τα ίδια και εγώ). Έτσι συναντηθήκαμε κάνοντας κοπάνα από την δουλειά μας. Ο «Γ» ήταν 32 χρονών (δέκα χρόνια μικρότερος από μένα), γύρω στα 1,80 cm, αρκετά παχουλός θα έλεγα και με πράο πρόσωπο.

Όταν με είδε μου είπε: «Δεν φαίνεσαι ότι είσαι ομοφυλόφιλος, καλύτερα, γιατί δεν θα μου άρεσε να βγω με κάποιον που δείχνει τι είναι, άλλωστε κάπως έτσι φανταζόμουν τον έρωτα με έναν άλλον άντρα.». Μείναμε αρκετή ώρα στην καφετέρια πίνοντας και απολαμβάνοντας τον frappe μας και τον καυτό ήλιο. Όταν είδαμε ότι έδενε η χημεία μας αποφασίσαμε να δούμε που θα πηγαίναμε οι δύο μας για να απολαύσει ο ένας ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Ραντεβού στα τυφλά"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
352 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η ξαδερφη μου

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?