Ο ξάδερφος μου

Ο ξάδερφος μου

Ήμουν 18 χρονών και ο ξάδερφος μου ο Π 24!

Είχε έρθει από την επαρχία για να βρει δουλειά στην Αθήνα και προσωρινά τον φιλοξενούσαμε μέχρι να μαζέψει κάποια χρήματα και μπορέσει να πάει να μείνει σε δικό του σπίτι.

Η συγκατοίκηση μαζί του δε με χάλαγε καθόλου αφού ο «τύπος» είναι ένας παίδαρος! Πολύ νωρίς είχα φαντασιώσεις με άλλους άντρες αλλά ποτέ μου δεν τόλμησα να κάνω κάτι από φόβο μη το μάθουν οι γονείς μου! Τώρα όμως είχα τον πειρασμό μέσα στο σπίτι μου.

Ο Π είναι ψηλός 1,87 περίπου, μελαχρινός,αρρενωπός,με πολύ γυμνασμένα πόδια αφού παίζει ποδόσφαιρο , καυλιάρικες ρώγες και ένα μεγάλο,τεράστιο θα μπορούσα να πω «φούσκωμα » στο παντελόνι του! Όσο και αν προσπαθούσα να τον πετύχω γυμνό στο μπάνιο η καθώς άλλαζε ρούχα..μάταια! Τον έβλεπα συνέχεια χώρις μπλούζα ή με τα εσώρουχα του και τον ήθελα τόσο πολύ! Με είχε τρελλάνει,κάθε βράδυ μαλακίζομουνα σκεφτόμενος ότι με ξεσκίζει και έχω στο στόμα μου τον τεράστιο πούτσο του.

Δε βγαίναμε πολύ συχνά μαζί αφού είχε κάνει κάποιες παρέες από τη δουλειά και τα είχε φτιάξει και με μια κοπέλλα..πόσο θα ήθελα να ήμουν στη θέση της. Ευτυχώς όχι γιατί τα χαλάσαν πολύ γρήγορα.... Του την έκανε και ο ξάδερφος μου τα «είχε πάρει άγρια».Οι γονέις μου έιχαν πάει για ένα γάμο στο χωριό και ήμασταν οι δυο μας στο σπίτι... προσπαθούσα να τον παρηγορήσω και να του πω ότι δεν αξίζει αλλά αυτός τίποτα.... θα την γάμησω την πουτάνα κτλ κτλ"!

Στην τελική τον έπεισα να πάμε cinema και να δούμε...τότε τον Τιτανικό! Mέτα ήθελε να τα πιει και προσφέρθηκε να με κεράσει κανά ποτάκι..Ολη την ώρα σκεφτόμουνα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία να γίνει κάτι....να μεθύσει και στην κατάσταση που είναι να τον εκμεταλλευτώ.

Οι σκέψεις όμως ότι ήταν ξάδερφος μου και ότι μπορεί να το μάθαιναν οι γονείς μου με «κρατούσαν μακρία από το τεράστιο φούσκωμα που διακρινόταν στο στενό τζην παντελόνι του».

Τελικά αφού είχε γίνει ψιλό-χώμα φτάσαμε σπίτι,τον βοήθησα να βγάλει τα παπούτσια του και του είπα να κοιμηθέι στο κρεββάτι μου και ότι εγώ θα πάω μ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Ο ξάδερφος μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
202 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป พี่สาวท้อง

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?