Η αυστηρή γυναικολόγος

Η αυστηρή γυναικολόγος

Eίμαι η Κατερίνα και είμαι 22. Πριν από 4 μήνες περίπου είχα κανονίσει να πάω για μια τυπική γυναικολογική εξέταση. Η ερωτική μου ζωή μέχρι τότε ήταν νορμάλ χωρίς εξάρσεις, και πριν πάω για την εξέταση είχα 2 μήνες να κάνω σεξ με το τέλος της προηγούμενης σχέσης μου.

Εκείνες τις μέρες είχα μια τρομερή ερωτική όρεξη και το ίδιο συνέβαινε και εκείνο το πρωινό αλλά οι φωνές της μητέρας μου να μην αργήσω στο ραντεβού με ξενέρωσαν και δεν με άφησαν να ολοκληρώσω το χαΐδεμα που είχα ξεκινήσει στο κορμάκι μου.

όταν έφτασα στο ιατρείο με περίμενε η Σοφία, μια γυναικολόγος γύρω στα 55 με ένα πανέμορφο γλυκό χαμόγελο και με μια αρκετά καλή σιλουέτα για την ηλικία της. Μου είπε να γδυθώ και να ξαπλώσω στο ειδικό κρεβάτι, όσο εκείνη έπλενε τα χέρια της και φορούσε τα πλαστικά γάντια της για την εξέταση.

Ανέβηκα πάνω στο κρεβάτι και έβαλα τα πόδια μου στις «ειδικές» θέσεις που έχει το κρεβάτι. Η γιατρός ήρθε και άνοιξε πιο πολύ τις ειδικές θέσεις για να βλέπει πιο καλά, εγώ αισθάνθηκα κάπως άβολα και τέντωσα τις πατούσες μου, η γιατρός το κατάλαβε και με ένα ήρεμο βλέμμα μου είπε να μην αγχώνομαι και να χαλαρώσω και ότι δεν υπήρχε λόγος να αγχώνομαι.

Την έβλεπα να κρατάει στα χέρια της ένα μακρύ «όργανο» που είναι για τον υπέρηχο και να το γεμίζει με τζελ για να το βάλει μέσα μου, ώστε να κάνει την εξέταση. Με το που ακούμπησε τον κόλπο μου το «όργανο» σε συνδυασμό με το κρύο τζελ, ένιωσα μια μικρή ανατριχίλα και ανασήκωσα όσο μπορούσα ελαφρά την μέση μου για να μην προδοθώ.

Η γιατρός άρχισε να το βάζει σιγά σιγά μέσα μου, ενώ η ερωτική απραξία που είχα για 2 μήνες είχε κάνει στενό τον κόλπο μου, με αποτέλεσμα να με πονάει λίγο αλλά έσφιγγα τα δόντια γιατί ντρεπόμουν να πω μη. όσο το έβαζε σιγά σιγά μέσα μου εμένα τόσο πιο γρήγορα «ξυπνούσαν» οι πρωινές καύλες μου που είχα αφήσει το πρωί λόγω της μητέρας μου. Ένιωθα τα υγρά μου να τρέχουν και ντρεπόμουν, δεν μπορούσα να κάνω τίποτα να τα σταματήσω, η καύλα μου ήταν τρομερή, το πρόσωπο μου είχε κατακοκκινίσει από ν... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η αυστηρή γυναικολόγος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
247 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ζευγάρι σε αναζήτηση ηδονής (μέρος 2ο)

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?