Η σαραντάρα που τον

Η σαραντάρα που τον "γιάτρεψε"

Μπήκα σε ένα γνωστό site γνωριμιών. Εκεί που κοίταζα διάφορα προφίλ έπεσε το μάτι μου σε μια γυναίκα που λεγε ότι είναι 38 χρόνων και ότι θα θελε να γνωρίσει ένα νεότερο άντρα, όχι όμως μόνο για σεξ αλλά και για κάτι παραπάνω! Όπα λέω, εδώ είμαστε! Της στέλνω στην αρχή ένα απλό μηνυματακι, αυτή απάντησε, συνεχίσαμε να στέλνουμε ακόμη 3-4 μηνύματα οπότε μου ζητεί τηλέφωνο. Με παίρνει αμέσως, μιλήσαμε ένα δίωρο περίπου και κανονίσαμε να βρεθούμε την επόμενη(το Σάββατο 19-11).

Βρεθήκαμε γύρω στις 8 σε ένα κεντρικό σημείο του Πειραιά και πήγαμε για καφεδάκι. Η Μαρία ( ας πούμε ότι τη λένε έτσι!!!) μια γυναίκα 38 χρόνων

1,67 ύψος 64 κιλά. Δεν θα λεγα ότι ήταν κάτι το εντυπωσιακό! Μια απλή γυναίκα 38 χρόνων. Αφού πήγαμε για καφεδάκι, μιλήσαμε από τις 8 ως τη 1.

Λέγαμε διάφορες μαλακιες εκτός από οτιδήποτε έχει σχέση με σεξ. Αν και πετούσα διάφορα υπονοούμενα αυτή άλλαζε θέμα. Η αλήθεια είναι ότι με ξενέρωσε λίγο. Γύρω στη μια λοιπόν αποφασίσαμε να φύγουμε. Βγήκαμε σε ένα κεντρικό δρόμο και αφού είπαμε καληνύχτα πήρε ο καθένας ταξί για το σπίτι του.

Δεν μπορώ να πω ότι εντυπωσιάστηκα από την όλη κατάσταση!

Την επόμενη μέρα, Κυριακή απόγευμα, κτυπάει το τηλέφωνο. Ήταν η Μαρία.

Αρχίσαμε πάλι να μιλάμε για διάφορες μαλακιες, όπου πάνω στην κουβέντα μου είπε ότι της άρεσα και ότι θα θελε να ξαναβρεθούμε. Κανονίσαμε να βρεθούμε την Τρίτη γιατί Δευτέρα εγώ δούλευα απόγευμα. Ξαναμιλήσαμε και τη Δευτέρα για λίγο και δώσαμε ραντεβού την Τρίτη το βράδυ στις 9 στο Σύνταγμα.

Βρεθήκαμε και πήγαμε για καφεδάκι σε ένα από τα καφεδάκι της πλατείας.

Καθίσαμε κολλητά σε ένα καναπέ. Αφού είπαμε τα τυπικά, τι κάνεις, πως είσαι, έβαλα το χέρι μου στην πλάτη της και ενώ περίμενα να μου πει "τι κάνεις εκεί" μου λέει ότι θα προτιμούσε ένα φιλί! Φυσικά δεν το κούρασα πολύ και το έκανα αμέσως. Εκείνη τη στιγμή αισθάνομαι ξαφνικά το καυλι μου να έχει γίνει τεράστιο!!! Επιτέλους είπαμε από μέσα μου! Αν και δεν ήταν καμία γυναικάρα εγώ είχα καυλώσει υπερβολικά! Είχε περάσει πάρα πολύς κα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η σαραντάρα που τον "γιάτρεψε""

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
270 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η καινούργια υπάλληλος δεν χόρταινε

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?