Οι αχόρταγες συνυφάδες

Οι αχόρταγες συνυφάδες

Η Πενυ φορούσε ένα φουστανάκι με δίχτυ καλσόν και άρχισε τα παιχνίδια με το ανοιγοκλεισμα των ποδιών της. Είχα ανάψει και της έστελνα μηνύματα το τι ήθελα να κάνει. Με μεγάλη μου έκπληξη είδα ότι ανταποκρινόταν σε όλα. Της ζητούσα να χαϊδεύει το στήθος της μέσα από το φουστανάκι, να πάει στην κουζίνα και όταν βγει να έχει σχίσει το καλσόν για να βλέπω καθαρά το κιλοτακι της, και αργότερα να βγάλει και το κιλοτακι της να θαυμάσω την τέλεια ξυρισμένη τρυπούλα της. Βέβαια έπρεπε να υπακούω και εγώ στις δικές της καυλίτσες ώσπου βρέθηκα σχεδόν γυμνός στο μπαλκόνι με την πούτσα μου να έχει ανοίξει τρύπα στο σλιπάκι! !

Δεν άντεξα άλλο την είπα να την διώξει και σε δέκα λεπτά να είμαι εκεί. Εκείνη μου είπε αν έχω κότσια να χτυπήσω και να πάω παρόλο που ήταν και η φίλη της εκεί! Δυο λεπτά αργότερα καθόμουν στη καρέκλα απέναντι της πλέον μέσα στο σαλόνι. Μου συστήνει την Ιωάννα η οποία ήταν η κολλητή της και ταυτόχρονα γυναίκα του αδερφού του άντρα της μπέρδεμα που μου βγήκε σε καλό. Η Ιωάννα ξανθός μουναρος πιο ψηλή από την Πενυ με έναν απίστευτο πάτο μόνο για πισωκολλήτα.

Έρχεται δίπλα μου η Πενυ και μου λέει η Ιωάννα τα ξέρει όλα και τα μηνύματα που μου έστελνες πριν, πάντα κάναμε χαζά από μικρές και έτσι βρεθήκαμε παντρεμένες με τα δυο αδέλφια. Ήθελα να με καταπιεί η γη θύμωσα μα δεν υπήρχε περίπτωση να φύγω! Θέλω να δω αν μας βολέψεις και τις δυο η θα παρακαλάς όπως με έβαζες να σε παρακαλάω εγώ να σταματήσεις γιατί δεν άντεχα άλλο προχθές. (είναι ένα από τα φετίχ μου να μην μπορούν άλλο και να σε παρακαλούν να σταματήσεις)Εκείνη την ώρα απλώνει το χέρι της η Ιωάννα και αρχίζει να επεξεργάζεται το εργαλείο μου.

Είχες δίκιο φιλενάδα δεν μπορείς να αντισταθείς, και με μια κίνηση τον βάζει στα κόκκινα χειλάκια της, τέτοιο τσιμπούκι ανασταίνει πεθαμένο. Όσο ο πούτσος μου δεινοπαθούσε από τα τσιμπουκοχειλα της Ιωάννας εγώ ρουφούσα την μουσκεμένη και ταυτόχρονα πρησμένη κλειτορίδα της Πένης, τα υγρά της μου γέμισαν το στόμα και τα δικά μου το προσωπάκι της Ιωάννας... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Οι αχόρταγες συνυφάδες"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
18/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
286 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το όνειρο μόλις είχε αρχίσει

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?