Καυτή νύχτα με το ζευγάρι απ την αγγελία

Καυτή νύχτα με το ζευγάρι απ την αγγελία

Η ιστορία που ακολουθεί, πραγματοποιήθηκε λίγο μετά τα Χριστούγεννα, όταν απάντησα σε μια αγγελία που αναζητούσε παρτενέρ σε ένα ερωτικό τρίο. Το ραντεβού έκλεισε για το κέντρο της Θεσσαλονίκης όπου και συνάντησα τη Μαρία και τον Αντώνη(τα ονόματα άλλαξαν για τους γνωστούς λόγους).

Άνετοι τύποι και οι δύο, με χιούμορ και τίποτα που να παραπέμπει σε τρελές καταστάσεις. Μεταβήκαμε στο σπίτι τους στο κέντρο για να συνεχίσουμε τη βραδιά, αφού είπα ναι στις προκλήσεις τους. Το σπίτι τους όμορφο και καθαρό. Μέχρι να βάλει ο Αντώνης κάτι να πιούμε, η Μαρία μπήκε στο μπάνιο. Η παγωμένη μπύρα ήταν ότι έπρεπε για τη στιγμή ενώ η συζήτηση περιστρεφόταν στο αν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο. Αρχικά αισθανόμουν περίεργα αφού όλα ήταν σχεδόν στημένα.

Η Μαρία, μας φώναξε στο μπάνιο και ακολουθώντας τον Αντώνη περπατήσαμε στο μεγάλο διάδρομο που οδηγούσε στο πίσω μέρος του σπιτιού. Παντού στο μπάνιο υπήρχαν κεριά, η τεράστια μπανιέρα ήταν γεμάτη με νερό και αφρό ενώ μπροστά από το έπιπλο στεκόταν η Μαρία που έδενε τα μαλλιά της.

"Άντε, με τα ρούχα θα μπείτε;" μας ρώτησε. Για να μην είμαι ο πρώτος, άρχισα σιγά-σιγά να βγάζω ρούχα, πουκάμισο, παπούτσια, παρατηρώντας προσεκτικά τις κινήσεις και των άλλων. Πρώτος στο νερό μπήκε ο Αντώνης τη φύση του οποίου δεν πρόλαβα να δω και καλά. Μετά εγώ που ξεντύθηκα όπως-όπως και στο τέλος η Μαρία(θεϊκό σώμα να σημειωθεί).

Ο Αντώνης και εγώ καθίσαμε δίπλα-δίπλα και απέναντι η Μαρία που με το πόδι της έπαιζε με τα αρχίδια μας. Μοναδικό στο σκηνικό, αλλά πιο έντονο έγινε όταν οι πούτσες μας άρχισαν να παίρνουν τον ανήφορο και ήρθε κοντά μας. Με τα δυο της χέρια άρχισε να μας τους παίζει και πριν προλάβω και καταλάβω και πολλά, τους έπαιρνε στο στόμα της μια τον ένα και μια τον άλλο.

Δεν μπορώ να περιγράψω την καύλα, το κεφάλι μου έγερνε από μόνο του στο μπράτσο της μπανιέρας, ενώ όσο αυξανόταν ο ρυθμός, νόμιζα ότι θα έχυνα απίστευτες ποσότητες σπέρματος.

Το στόμα της Μαρίας, άπαιχτο και άκρως έμπειρο. Τα δάχτυλα της προσπαθούσαν να φ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Καυτή νύχτα με το ζευγάρι απ την αγγελία"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
7/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
270 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η παγοκολώνα

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?