Το απελευθερωμένο ζευγάρι και η κύπρια

Το απελευθερωμένο ζευγάρι και η κύπρια

Με τη Μαρία, είμαστε μαζί περίπου 4 μήνες, η χημεία μας όμως ειδικά στον ερωτικό τομέα ήταν από τη πρώτη στιγμή εντυπωσιακή.... Απελευθερωθήκαμε και οι 2 πάρα πολύ γρήγορα και κάναμε πράγματα που ποτέ δεν είχαμε τολμήσει ούτε να τα πούμε στις προηγούμενες σχέσεις μας. Εδώ να αναφέρω ότι η Μαρία είναι μια καστανόξανθη κουκλίτσα περίπου 1,68 και 56 κιλά με πράσινα μάτια και 27 χρονών. Εγώ είμαι περίπου 1,75 75 κιλά καστανός και 25 χρονών. Κάθε φορά που κάνουμε έρωτα μοιάζει τελείως διαφορετική και η απόλαυση και ο οργασμός είναι εγγυημένος και από τους δύο. Αυτό το καταφέραμε κυρίως διότι και οι δύο είμαστε λαλήστατοι κατά την διάρκεια του σεξ και έτσι λέμε συνέχεια κάποια φαντασίωσή μας. Έτσι, ταξιδεύουμε κάθε φορά σε νέα μονοπάτια.

Πριν περίπου ένα μήνα κατά την διάρκεια ενός εκπληκτικού γαμησιού άκουσα τη Μαρία να μου λέει ότι θα ήθελε να με δει να το κάνω με μια άλλη γυναίκα μπροστά της... Με τρέλανε... Προσπάθησα να καταλάβω αν ήταν κάτι που της ήρθε εκείνη τη στιγμή ή αν το είχε ξανασκεφτεί. Η ίδια κατάλαβε ότι σαν ιδέα με ερέθισε αφάνταστα και για κάποιο καιρό ήταν η μόνιμη φαντασίωση μας. Μια φαντασίωση που έγινε εντονότερη όταν πλέον στο παιχνίδι μπήκαν συγκεκριμένα πρόσωπα, φίλες μου και φίλες της, που τις φανταζόμασταν στο κρεβάτι μαζί μου και η Μαρία να κοιτάει...

Κάποια στιγμή μου είπε πως αρκετά με τις φαντασιώσεις, και πως την συγκεκριμένη αν συμφωνούσα κι εγώ θα έπρεπε να την κάνουμε πράξη... Λέτε να διαφωνούσα? Από εκεί και πέρα ξεκίνησε μια διαδικασία για την γνωριμία και την τελική πραγματοποίηση μιας γεννετήσιας θα έλεγα φαντασίωσης.. Οι γνωστές κοπέλες αποκλείστηκαν γρήγορα γιατί είναι δύσκολο να εκφράσεις κάτι τέτοιο ,ιδιαίτερα σε μια κοπέλα, με κινδύνους από τη μία να παρεξηγηθείς και από την άλλη να γίνεις βούκινο. Οπότε το ίντερνετ φάνταζε σαν τη μόνη λύση, καθώς προσφέρει από τη μία ανωνυμία και από την άλλη ευρύ κύκλο προσώπων που έρχεσαι σε επαφή.

Για να βρεις βέβαια τέτοιου είδους παρέα δεν είναι και πολύ εύκολο καθώς το ψέμα κα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Το απελευθερωμένο ζευγάρι και η κύπρια"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
10/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
211 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η τσουλιτσα

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?