Η φοιτήτρια και ο 55άρης

Η φοιτήτρια και ο 55άρης

Είμαι φοιτήτρια σε επαρχιακή πόλη. Μετά από μια αποτυχημένη σχέση πέρναγα την ώρα μου σε chat room προσπαθώντας να ξεγελάσω τη μοναξιά μου. Δεν ξέρω πως ακριβώς βρέθηκα να κάνω cyber με κάποιον. . . έβγαζα φωτογραφίες με τη web cam και του τις έστελνα. . . Μου έγραφε τι έκανε κοιτώντας τες. .

Με άναβε πολύ αυτό, το μουνάκι μου γινότανε μούσκεμα και κατέληγα να μαλακίζομαι μπροστά στην οθόνη. . . Μετά από κανα δυο φορές μιλήσαμε και στο τηλέφωνο. Μόνο που άκουγα τη φωνή του και θυμόμουν τι μου είχε γράψει έλιωνα. Κι αυτός άναβε όμως. Ήταν εμπορικός αντιπρόσωπος κι έκανε συχνά ταξίδια. Όταν μου είπε ότι θα ερχόταν στην πόλη μου ξαφνιάστηκα. Και πιο πολύ ξαφνιάστηκα όταν κατάλαβα ότι απέφευγε την πρόταση μου να βρεθούμε. αυτό με έκανε να επιμένω. Μου εξομολογήθηκε ότι δεν ήταν 30 χρόνων όπως μου είχε πει αλλά 55. . . . Γι αυτό όλες οι φωτο που μου έστελνε ήταν κομμένες κι έδειχναν μόνο το επίμαχο σημείο. . Και τότε ήρθε η ιδέα. Του έδωσα τη διεύθυνση του διαμερίσματος μου. Του είπα ότι όπως είχα γίνει η πουτάνα του εικονικά μπορούσε να με χρησιμοποιήσει και πραγματικά. Δεν ήθελα να μάθω κάτι περισσότερο γι αυτόν. είχε τη διεύθυνση. Θα έμενα σπίτι όλη την μέρα. Αν ήθελε ήξερε πως να έρθει.

Είχα ανάψει όταν έκλεισα το τηλέφωνο, γδύθηκα, κι άρχισα να περιφέρομαι μέσα στο σπίτι, χαϊδευόμουν που και που αλλά δεν έκανα τίποτα περισσότερο. Αν ερχόταν ήθελα να είμαι τόσο καυλωμενη που να μην προσέξω οτιδήποτε ενοχλητικό μπορεί να είχε. .

Το κουδούνι μου χτύπησε στις οχτώ. Ρώτησα ποιος είναι κι άκουσα ένα δειλό «. . ο Παύλος». . . . Άνοιξα την πόρτα και στάθηκα στο ματάκι. Ένας κοντούλης γκριζομάλλης στάθηκε διστακτικά απέξω. . . Θα μπορούσε να ήταν ο μπαμπάς μου. . έκανα πίσω για να μη φανώ στο διάδρομο που ήμουν γυμνή και του άνοιξα. Φοβήθηκα μην πάθει τίποτα λόγω ηλικίας αλλά ήταν αργά. Ευτυχώς ήταν ανθεκτικός στα σοκ! Για κάποια δευτερόλεπτα έμεινε να με κοιτάζει με ανοιχτό το στόμα. . . «Η Νόρα;» με ρώτησε χαζά λες και θα μπορούσε να ήταν κάποια άλλη. «Η Νόρα» του... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η φοιτήτρια και ο 55άρης"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
356 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο εικοσάρης επαρχιώτης

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?