Με τις δυο φίλες της και το αγόρι της

Με τις δυο φίλες της και το αγόρι της

Γεια σας. Είμαι η Σοφία, 21 χρονών, και σκέφτηκα να σας γράψω για κάτι που μου συνέβη τις προάλλες που είχα γενέθλια. Αποφάσισα να κάνω ένα πάρτι στον κοινόχρηστο χώρο των φοιτητικών εστιών που μένω. Κάλεσα πολλούς φίλους μου και βέβαια πρώτο και καλύτερο το αγόρι μου, τον Δημήτρη.

Είχαμε άφθονα ποτά και σε λίγη ώρα ήμασταν όλοι αρκετά πιωμένοι ώστε να κάνουμε κεφάλι και να διασκεδάζουμε πιο χαλαρά και σαφώς καλύτερα απ' ότι αν ήμασταν νηφάλιοι.

Εγώ χόρευα και συζητούσα όλη την ώρα με τις φίλες μου τη Μαρία και την Γιάννα. Η πρώτη φορούσε μια μίνι τζιν φούστα και πράσινο μπλουζάκι, ενώ η Γιάννα ένα στενό τζιν σορτσάκι και μαύρο μπλουζάκι. Πρόσεξα ότι ο Δημήτρης τις κοιτούσε και του έτρεχαν τα σάλια. Ήμουν σίγουρη ότι τις γούσταρε, αλλά δε ζήλεψα καθόλου. Αντίθετα, σκέφτηκα να του κάνω μια έκπληξη.

Συνεννοήθηκα με τις φίλες μου και τις έστειλα στο δωμάτιο που έχω στις εστίες. Λίγα λεπτά αργότερα τις ακολούθησα κι εγώ, κάνοντας νόημα στο Δημήτρη να με ακολουθήσει. Μόλις ήρθε μας βρήκε και τις τρεις να τον περιμένουμε στην πόρτα, κρατώντας η μια την άλλη απ' τη μέση. «Μωρό μου. Αντέχεις να μας πηδήξεις και τις τρεις;» του είπα όλο νάζι. «Αλλά μην περιμένεις λεσβιακά και τέτοια!» πρόσθεσε κάπως αυστηρά η Μαρία.

Εκείνος χαμογέλασε, μην μπορώντας να πιστέψει στα αυτιά του. Οι φίλες μου δεν έχουν σχέση αυτόν τον καιρό, είχαν πολύ καιρό να πάνε με άντρα κι επιπλέον ήξερα ότι γουστάρουν τον Δημήτρη. Τα τρία κορίτσια καθίσαμε στο κρεβάτι, ενώ εκείνος στεκόταν όρθιος μπροστά μας.

«Ρε Μαρία τόση ώρα προσπαθούσα να δω τι χρώμα κιλοτάκι φοράς.» είπε ο Δημήτρης. Η φίλη μου χαμογέλασε κι άνοιξε λίγο τα πόδια της σηκώνοντας τη φουστίτσα της ακόμα πιο ψηλά, δείχνοντας στο αγόρι μου το μαύρο κιλοτάκι που φορούσε. Εκείνος γονάτισε μπροστά της και της το έβγαλε. Έβαλε το χέρι του ανάμεσα στα μπούτια της κι άρχισε να το τρίβει.

Λίγο μετά κόλλησε το κεφάλι του στη μουσκεμένη τρυπούλα της κι άρχισε να γλείφει το μουνάκι της, βάζοντας ταυτόχρονα δάχτυλο. Η Γιάννα κι εγώ πα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Με τις δυο φίλες της και το αγόρι της"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
28/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
298 การอ่าน

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



Mød forfatter?