Με την γυναίκα του κα τον .....τρίτο

Με την γυναίκα του κα τον .....τρίτο

Θα σας διηγηθώ και εγώ την τελευταία μου εμπειρία η οποία και σχετίζεται με μια προηγούμενη. Είμαι κατ αρχήν ο Πάνος και η γυναίκα μου είναι η Βάνα.

Μαζί είμαστε περίπου δέκα χρόνια, σχέσης και γάμου. Απελευθερωμένοι σεξουαλικά και πολύ ερωτευμένοι μεταξύ μας. Οι εμπειρίες μας τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, έγιναν ακόμα καλύτερες και ομορφότερες μιας και τις εμπλουτίσαμε κάνοντας έρωτα και με άλλα άτομα. Αρκετά εμφανίσιμοι και οι δυο μας, στα 35 εγώ και στα 30 η Βάνα, θελήσαμε να βάλουμε και κάτι παραπάνω στην ερωτική μας ζωή. Την προτελευταία φορά λοιπόν κάναμε έρωτα με ένα ζευγάρι 30-28 όχι παντρεμένοι μεταξύ τους, πολύ όμορφα παιδιά και οι δυο τους, με τους οποίους το τριήμερο στο εξοχικό μας κάναμε και φανταστική παρέα.

Ήτανε η πρώτη μας φορά με άλλο ζευγάρι, μιας και οι τρεις προηγούμενες εμπειρίες μας ήτανε με ένα φίλο μας. Οι ερωτική μας ζωή το τελευταίο λοιπόν εξάμηνο έγινε τρομερά έντονη, με εντονονατες σεξουαλικές φαντασιώσεις οι οποίες είχανε σαν αντικείμενο του πόθου μας και της καύλας μας το ζευγάρι που βρεθήκαμε και κυρίως τον Στέφανο. Ο Στέφανος λοιπόν ήτανε ένα τρομερά όμορφο παιδί και πολύ χαβαλές. Εξαιρετικά προικισμένος από τη φύση , με ένα πολύ όμορφο πούτσο, από αυτούς που βλέπουν οι γυναίκες άλλα και οι άντρες στις τσόντες και μένουν με το στόμα ανοιχτό. Κάθε φορά που κάναμε έρωτα η Βάνα πάντα τον έφερνε μέσα στις φαντασιώσεις μας. από ένα σημείο και μετά αρχίσαμε να μιλάμε και για το ενδεχόμενο να μου έκανε και μένα έρωτα .

Οι φαντασιώσεις μας αυτές κρατήσανε πολύ έντονα για ένα εξάμηνο περίπου, μέχρι που αποφάσισα να του στείλω ένα μήνυμα. Μου απάντησε και για λίγες μέρες τα λέγαμε μέσω msn, η , από ένα σαιτ που έχει τσατ πριβέ. Άρχισα μετά τα τυπικά την πρώτη φορά, να του λέω να ξαναβρεθούμε, να τα πούμε , να πάμε για ποτάκι και τα σχετικά μέχρι που του είπα ότι θα ήθελα να είναι μόνος του και χωρίς την κοπέλα του τη Φανη. Παραξενεύτηκε αρχικά , άλλα δήλωσε ετοιμοπόλεμος. Αφού είπαμε λοιπόν να βρεθούμε οι τρεις μας, οι κουβέντες μας σ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Με την γυναίκα του κα τον .....τρίτο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
29/4 2024

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


7min
192 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป แคมป์สวาท

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?