Η ξαδέρφη απο την ελλάδα σε νέα επίσκεψη στην γερμανία

Η ξαδέρφη απο την ελλάδα σε νέα επίσκεψη στην γερμανία

Εδώ τα πράγματα κυλάνε καλά και με της γυναικούλες μου περνάω καύλα ! η ανιψιά μου με φροντίζει τρελά και η ξαδερφούλα μου όποτε μας επισκεφτετε εδώ στην Γερμανία με ξεζουμίζει κυριολεκτικά!

Πριν δύο εβδομάδες ήρθε εδώ να μας επισκεφτεί είχε να δει την κόρη της από το Πάσχα.

Η ξαδέρφη μου είχε καταλάβει ότι τα έχω με την κόρη της αλλά εκεί που περίμενα να με βρίσει να με χαστουκίσει, με φίλησε τρυφερά και μου είπε ότι χαίρεται που η κόρη της βρήκε καλό παιδί! Θα μας βοηθούσε σε ότι Πρόβλημα και αν συναντούσαμε! όλα αυτά μου τα έλεγε γυρνώντας από το αεροδρόμιο και ήμασταν μόνοι στο Αμάξι! τη ρώτησα τι θα γίνει με μας και ότι τις αγαπάω και τις δυο, δεν θέλω να σε χάσω της λέω, δεν με χάνεις αγόρι μου απλώς θα προσέχουμε μπροστά στη Λένα, άστο σε μένα θα τα κανονίσω όλα εγώ!

Την άφησα στο διαμέρισμα της Λένας και πήγα για το δικό μου, περίμενα για πολλές ώρες μέχρι που χτύπησε το κουδούνι, ήταν η ξαδέρφη μου, μόνη της!!!! Ωχ λέω μέσα μου σίγουρα μάλωσαν και έγινε της πουτάνας! Μου Χαμογέλασε, Μπήκε μέσα, με άρπαξε από τη μέση με φίλησε ασταμάτητα γεμάτη καύλα και μου λέει! Τα μιλήσαμε , σε αγαπάμε και οι δυο, σε θέλουμε και η δυο. Το Λενάκι ξέρει ότι με το πατέρα της δεν τα περνάω καλά! θα συνεχίσουμε Δημήτρη και όπου μας πάει μας πήγε!!!!! Πίναμε καφέ και μιλάγαμε για πολύ ώρα μέχρι που πήγε μεσάνυχτα, καλά λέω δεν θα έρθει η κόρη σου? Απόψε είσαι δικός μου αγόρι μου δεν σου είπα τα μιλήσαμε όλα! Θα φάμε καλά είπα μέσα μου! Σου έχω και μια έκπληξη της λέω, πάω στο υπολογιστή τον ανάβω μπαίνω στην σελίδα σου και την φωνάζω, έλα εδώ την λέω να δεις τι καλά πράγματα στέκονται εδώ! Διάβασε την λέω εγώ πάω για ντουζακι! με το που βγήκα από το μπάνιο ήταν καρφωμένη στην οθόνη με το mouse στο χέρι! καλά μου λέει τρελάθηκες, θα γίνουμε ρεζίλι! Άμα τα διαβάσει αυτά κανένας γνωστός? την ηρέμησα και κατάλαβα ότι κάπως το δημοσίευμα τον πηδημάτων μας την είχε ερεθίσει!

Πήγε για μπάνιο και κάθισα στον υπολογιστή να διαβάσω τις ιστορίες που στέλνουν οι φίλοι μας, και ο ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Η ξαδέρφη απο την ελλάδα σε νέα επίσκεψη στην γερμανία"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
12/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
201 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η αποπλάνηση του παντρεμένου

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?