Με 4 αράπηδες στην πάρο

Με 4 αράπηδες στην πάρο

Ήμουν για διακοπές στο εξοχικό μας στην Πάρο. Είχα κατέβει μόνη μου στη παραλία για μπανάκι και ηλιοθεραπεία φορώντας το σέξι κίτρινο μπικίνι μου. Ξάπλωσα στην άμμο, έβαλα αντηλιακό και γύρισα μπρούμητα να πάρω χρώμα. Ένιωθα πολύ ωραία με το να επιδεικνύω το σώμα μου ειδικά μετά το γυμναστήριο που πήγα για 4 μήνες. Το σώμα μου είναι πολύ σφιχτό, το στήθος μου στητό και σχετικά μεγάλο και το κωλαράκι μου πραγματικά χωρίς να θέλω να περιαυτολογώ μπουκιά και συγχώριο. Ξαφνικά ακούω «κοπελιά cd? » Ήταν ένας αράπης που πούλαγε cd! Σκέφτηκα καλά μέχρι και στις παραλίες πουλάνε cd οι αράπηδες? Του απάντησα πως όχι και συνέχισα την ηλιοθεραπεία μου.

Μετά από λίγη ώρα άκουσα κάτι γέλια και κουβέντες σε ακαταλαβίστικη γλώσσα. Ήταν 4 αράπηδες οι οποίοι με κάρφωναν με τα λιγούρικα μάτια τους και πλησίαζαν όλο και λιγότερο! Ένιωσα ενοχλημένη και αποφάσισα να φύγω και να πάω σε μια ερημική παραλία που βρισκότανε αρκετά κοντά.

Έφτασα, δεν υπήρχε ψυχή οπότε αποφάσισα να κάνω τόπλες. Ήταν κάτι που ήθελα πολύ καιρό να το κάνω. Έβγαλα λοιπόν το πάνω μέρος του μπικίνι αφήνοντας το στητό στήθος μου ελεύθερο. Άλειψα το στήθος μου με το λάδι κάνοντας τις ρόγες μου να ορθωθούν. Αποφάσισα να μπώ λίγο στη θάλασσα να δροσιστώ, κολύμπησα για λίγο όταν ξαφνικά είδα στη παραλία τους 4 αράπηδες «οι πούστηδες με ακολούθησαν , θα περιμένω μέσα στη θάλασσα μέχρι να βαρεθούν και να φύγουν» σκέφτηκα.

Μετα από κανα μισάωρο κι ενώ άρχισα να παγώνω και δεν είχαν φύγει αποφάσισα να βγω έξω έστω και με τα βυζιά έξω. Βγαίνω σιγα - σιγα έξω καλύπτοντας τα βυζιά μου με τα χέρια μου. Μόλις αντιλήφθηκαν οι μαύροι ότι είχα βγάλει το πάνω μέρος του μαγιο γούρλωσαν τα μάτια και με κοίταζαν σα ξερολούκουμο. Όταν πήγα να βάλω το μαγιό μου φάνηκε αναγκαστικά το στήθος μου και άκουσα επιφωνήματα θαυμασμού. Ξάπλωσα, ωστόσο το να με κοιτάζουν 4 αράπηδες νιώθοντας την καυτή ανάσα τους με έκανε ιδιαίτερα υγρή κι έτσι αποφάσισα να τους πειράξω λίγο.

Άρχισα να απλώνω αισθησιακά αντηλιακό στο κορμί μου χαρίζοντά... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Με 4 αράπηδες στην πάρο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
198 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η φιλη της θειας με τα ωραια ποδια

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?