Εμπειρία με παντρεμένη που με έκανε άλογο

Εμπειρία με παντρεμένη που με έκανε άλογο

ποφάσισα να στείλω την καλύτερη μου εμπειρία από την ως τώρα ερωτική μου ζωή. Το site σου Ευταξία είναι υπέροχο και κάνει τον καθένα να στέλνει τα «πεπραγμένα» του χωρίς ταμπού και αναστολές. Λοιπόν ας αρχίσω.

Είμαι 20 χρόνων, και τον τελευταίο καιρό, εγώ και οι φίλοι μου (και εκατομμύρια άλλοι!!!! ) έχουμε ως φαντασίωση να πάμε με κάποια μεγαλύτερη. Ειδικά αν αυτή είναι και παντρεμένη η καύλα ανεβαίνει στο Έβερεστ και πιο πάνω! Το βλέπαμε σαν κάτι ακατόρθωτο (εδώ δεν μπορούμε να ρίξουμε γκόμενα της ηλικίας μας ) αλλά ευτυχώς εγώ ήμουν τυχερός!

Άλλωστε έχω ρίξει άπειρες μαλακίες για μεγάλες (αρκετά μεγάλες. . ) και πιστεύω ότι έπρεπε να ανταμειφθώ κάποτε κι εγώ και ευτυχώς έγινε γρήγορα. Να μην αργώ άλλο, στο θέμα μας.

Η Γ. Είναι μα γειτόνισσα, γύρω στα 50+ (μην βιαστείτε να κρίνετε από την ηλικία , ξανθιά, κα(υ)λο σώμα, κάπου στο 1,70 και πολύ σκύλα. Έχει 3 κόρες η μεγαλύτερη 35 και η μικρή 22 μου φαίνεται (καλό μουνί η μικρή!!!!!! ). Είμαστε γείτονες γύρω στα 7 χρόνια και τελευταία είχα αρχίσει να την βλέπω ερωτικά και να της αφιερώνω αρκετές μαλακίες. Αυτό που με καυλώνει πάντως ιδιαίτερα είναι ότι τα εσώρουχα που φοράει θα ταίριαζαν καλύτερα σε 20αρα (μπιαααχ ). Μιλάμε για string αλλά εντελώς κορδόνια όχι αστεία. . Τα μάτια μου πετιούνται έξω όταν την βλέπω ντυμένη έτσι και με λευκά παντελόνια και μίνι για να τονίζουν τα προσόντα της.

Μια μέρα που γύρναγα από την σχολή συναντηθήκαμε στην είσοδο. Μόλις είχε φτάσει και αυτή με το αυτοκίνητο της. Κλασσικά με το στρινγκ και λευκό παντελονάκι εγώ καύλωσα μονομιάς και θόλωσα για λίγο. Δίνοντας τόπο στην καύλα είπα «καλησπέρα σας» και αφού ανταπόδωσε κι αυτή μπήκαμε στα σπίτια μας. Πέθαινα από την καύλα και μιας και ήταν μόνη στο σπίτι της (τα αυτοκίνητα των υπόλοιπων μελών- άντρα, κόρης έλειπαν ) άρχισα να σκέφτομαι δικαιολογίες για να πάω σπίτι της. Τελικά η ιδέα αν και κλασσική εφαρμόσθηκε. Πήγα να ζητήσω 2-3 λεμόνια. (όντως μας είχαν τελειώσει. )

Χτύπησα το κουδούνι και με περίσσιο θράσος την ρώτησ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Sexnoveller DK

- ฉันคือ Sexnoveller DK และเขียนนวนิยาย "Εμπειρία με παντρεμένη που με έκανε άλογο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
49 ปี
ที่อยู่
Online
16/5 2024

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
230 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป First time

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?