Καύλα στα ύψη με τέλειο τρίο

Καύλα στα ύψη με τέλειο τρίο

Μου αρέσει πολύ η σελίδα σου με τις ερωτικές ιστορίες και με καβλώνουν τόσο πολύ, που αποφάσισα να γράψω κι εγώ τι δική μου για να καβλώσω αυτούς που θα τη διαβάσουν!

Όλα έγιναν το περασμένο καλοκαίρι στη Χίο. Είχα βγει βολτίτσα με το αγόρι μου στην παραλία. Φορούσα ένα τοπάκι άκρως αποκαλυπρικό και ένα πολύ καυτό σορτσάκι. Εκείνος ενα t-shirt και μια βερμούδα. Η βερμούδα ήταν αρκετά φαρδια για να κρύβει το εξόγκωμα στο σημείο όπου υπήρχε το καυλί του.

Θέλαμε και οι δύο να γαμηθούμε αλλά δεν το λέγαμε. Θέλαμε να απολαύσουμε τη βόλτα μας. Κάποια στιγμή, αφού με το περπα΄τημα είχαμε απομακρυνθεί αρκετά από τα φώτα της πόλης, αρχίσαμε να ακούμε κάτι βογκητά.λίγο πιο πέρα απο μας!!

Προχωρήσαμε αργά να δούμε τι είναι και λίγα μέτρα πιο πέρα απο μας κάτω απ' το φως του φεγγαριού, προς μεγάλη μας έκπληξη, είδαμε μια κοπελίτσα γύρω στα 24-25 να μαλακίζεται πολύ έντονα! Τα παίξαμε! Ήταν πολύ καβλωτική. Και οι δύο είχαμε αναστατωθεί! Του αγοριού μου του είχε γίνει μούσκεμα το παντελόνι και εμένα μου έτρεχαν τα χύσια στα μπούτια. Δεν είχαμε συνειδητοποιήσει τι συνέβαινε είχαμε αφοσιωθεί στην κοπέλα. Ούτε εκείνη μας είχε προσέξει και συνέχιζε να τρίβει το μουνί της και να χώνει το δονητή στον κώλο της. Θα πρέπει να ήταν πολύ στερημένη. Κάποια στιγμή δεν άντεξα και άρχισα να βογκάω από καύλα. Η κοπελιά τότε γύρισε και μας είδε και τρόμαξε πάρα πολύ. Πήγε να σηκωθεί να φύγει, όμως εμέις είχαμε άλλες προθέσεις! Τρέξαμε την αρπάξαμε και τη βάλαμε κάτω. Της είπαμε πως μας είχε καβλώσει πάρα πολύ και δε μπορούσε να μας αφήσει έτσι. Εκείνη δίσταζε στην αρχή, αλλά εμείς χωρίς να τη ρωτήσουμε βάλαμε κάτι πάνω της και πήγαμε στο αυτοκίνητο.

Την πετάξαμε στο πίσω κάθισμα και πήγμα στο σπίτι.

Εκεί μόλις μπήκε προσπάθησε να τρέξει να κρυφτεί αλλά ο Πάνος (το αγόρι μου) την άρπαξε από τα μαλλιά και την πέταξε στο κρεβάτι. Τότε άρχισε να ουρλιάζει μα εμείς της είπαμε πως δεν έβγαινε τίποτα με το να φωνάζει. Σταμάτησε μετά απο κανένα τέταρτο.

Ο Πάνος με έγδυσε και άρχισε να μ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Καύλα στα ύψη με τέλειο τρίο "

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
218 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Όργια στην αθήνα

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?