Ενα καυτό τρίο

Ενα καυτό τρίο

Τα ονοματα των πρωταγωνιστων εχουν αλλαξει αλλα η ιστορια ειναι 100% αληθινη! Enjoy!

Καποτε, που ασχολιομουν με το κομπαρσιλικι, γνωρισα μια μουναρα, την Ελενη.

Μια απιθανη 39αρα με κορμακι που σκωτωνει! Ξερετε τι εννοω. Μετριου αναστηματος, πυροξανθα μαλλια, μικρο αλλα στητο βυζακι, πεταχτο ολοστρογγυλο κωλαρακι, με λιγα λογια... Μ Ο Υ Ν Α Ρ Ο Σ!

Ειχα παρει το τηλεφωνακι της (γοητευτικο τεκνο που ειμαι! ) και ειπαμε να κανονισουμε για κανα καφεδακι. Κανα δυο φορες που την πηρα τηλεφωνο, ολο και κατι προεκυπτε.

Ειχα αρχισει να απελπιζομαι! Μεχρι που ενα Σαββατο συμφωνησε να βγουμε. Ανασταση! Ενω ειπαμε να βρεθουμε κατα της 10 το βραδυ, με παιρνει τηλεφωνο κατα τις 8:30 και με ρωταει αν μπορει να φερει και εναν φιλο της μαζι (?). Ε, ξερετε τωρα, ψιλοετοιμαστηκα για χυλοπιτα αλλα αστραπιαια μου περασε απο το μυαλο και η περιπτωση του τριολε! Συμφωνω τελοσπαντων και ετσι θα ερχοταν και ο φιιιλοοοοος... (για καλη μου τυχη!)

Οταν συναντηθηκαμε, με συστηνει με τον φιλο της τον Χαρη. "Και που θα παμε τωρα?" ρωταω. "Εδω κοντα εχει ενα καλο μπαρακι αμα θες" λεει με καποιο ιχνος απο υπονοουμενο η Ελενη. "Και δεν παμε." λεω.

Το "καλο μπαρακι" που ελεγε ηταν ενα λεσβιαδικο στα Εξαρχεια. Δεν χαλαστηκα καθολου ομως! Μπαινουμε μεσα και παιρνουμε το ποτο μας. Μετα απο λιγο, η Ελενη αρχισε να πηγαινει με καποια συχνοτητα στην τουαλετα και αυτο μας εδωσε με τον Χαρη πολυτιμο χρονο να γνωριστουμε.

Του λεω του Χαρη οτι εχω καλη συλλογη απο τσοντες στο σπιτι και μου λεει "Αληθεια? Πολυ ενδιαφερον αυτο! Λεω να τα ριξουμε καμμια ματια." Εδω πηρε η μηχανη μπρος για τα καλα! Του λεω "Οπωσδηποτε να'ρθετε! τι λες για αποψε?" Με κοιτα μ'ενα βλεμμα γεματο υπονοουμενο και μου λεει "Καθολυ ασχημη ιδεα!" Δεν ειμαι απ'αυτους που χανουν τον χρονο τους, οποτε, μολις γυρναει η Ελενη, προτεινω να παμε στο σπιτι μου, μολις τελειωνουμε το ποτο μας, για κανα ποτο και λεει "Και γιατι οχι?" με καυλιαρικο υφος. Αυτο ηταν! Ειχε κανονιστει (σχεδον) το νταλαβερι και εμεινε το κλεισιμο!

Οτα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ενα καυτό τρίο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
191 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Τον πλήρωσε σε "είδος"

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?