Η γριά η κότα εχει το ζουμι?

Η γριά η κότα εχει το ζουμι?

Καλημέρα με λένε Τάκη και θέλω να σας διηγηθώ μια ιστορία με ένα πουρό που γνώρισα στο γυμναστήριο.

Την λένε Τζένη είναι γύρω στα 45 αλλά έχει ένα απίστευτο σώμα με κάτι τεράστιες βυζάρες που κάνουν όποιον την βλέπει να θέλει να χύσει.

Η Τζένη που λέτε συνηθίζει να έρχεται στο γυμναστήριο φορώντας ένα κορμάκι που αφήνει τις βυζάρες της να χύνονται έξω , ενώ παράλληλα της ανοίγει τα ξυρισμένα της μουνόχειλα στα δύο, ένα απίστευτα γκαβλωτικό θέαμα . Μόνο γυμναστική που δεν κάνουμε όταν έρχεται στο γυμναστήριο, καθόμαστε όλος ο ανδρικός πληθυσμός και χαζεύουμε τα βυζομπαλά της , άλλο να σας το λέω και άλλο να το βλέπετε με τα ματάκια σας.

Όπως καταλαβαίνετε την έβαλα στο μάτι και επειδή είμαι αρκετά αρκετά εμφανίσιμος και γυμνασμένος όπως λένε οι περισσότερες η γνωριμία δεν άργησε να γίνει, όμως μια που γνωριστήκαμε και μια που χαθήκαμε για κακή μου τύχει.

Μετά από κάνα χρόνο και εκεί που ήμουν αραχτός στην παραλία χτύπησε το κινητό μου και να σου η λεγάμενη. Όπως καταλαβαίνετε δεν ήθελα και πολύ για να της προτείνω να βρεθούμε πριν προλάβουμε να ξαναχαθούμε. Κανονίσαμε να βρεθούμε μετά από λίγες μέρες , όπου και πήγα και την πήρα από το σπίτι της.

Φόραγε ένα απίστευτο ντεκολτέ , είναι πολύ καριόλες τελικά όταν θέλουν να σε γκαβλώσουν, την πήρα και πήγαμε κινηματογράφο. ¨Ηθελα ναμαστε κάπου ήσυχα και όπου θα μπορούσα να κάνω την κίνηση χωρίς να γίνομαι αντιληπτός από τον πολύ τον κόσμο.

Μόλις ξεκίνησε η ταινία άρχισα να την χουφτώνω και αυτή να τρίβεται σαν γάτα πάνω μου και να με παρακαλάει να σταματήσω γιατί ντρεπόταν. Με το τέλος της ταινίας την πήγα σε μια αλάνα που συνηθίζω να πηγαίνω για γαμήσι όταν το σπίτι μου δεν είναι ελεύθερο. Αρχίσαμε τα γλωσσόφιλα έριξα το κάθισμα της και της πέταξα τα βυζόμπαλα έξω , δεν άντεχα άλλο να μην τάχω στο στόμα μου. Αυτή τρελάθηκε ήταν το αδυνατό της σημείο τελικά, η γυναίκα την έβρισκε με το να παίζει κάποιος με τα βυζιά της, άλλο που δεν ήθελα και εγώ.

Κατεβάζω το παντελόνι μου και της δείχνω την πούτσα μο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γριά η κότα εχει το ζουμι?"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
182 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μια απίθανη σαραντάρα!

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?