Στο γραφείο της προϊσταμένης!

Στο γραφείο της προϊσταμένης!

Αυτή η εμπειρία μου είναι μια από τις λίγες που θυμάμαι τόσο καλά αφού ήταν αρκετά πρωτόγνωρη για μένα. Είχα πιάσει δουλειά σε ένα από τα μεγάλα σούπερ μαρκετ της Αθήνας. Η δουλειά που έκανα ήταν απλά να μεταφέρω πράγματα από την αποθήκη στα ράφια όπου υπήρχε έλλειψη. Μια μέρα με κάλεσε στον γραφείο της η προϊσταμένη μου (ένα ξανθό μουνί άλλο πράγμα) χωρίς λόγο όμως. Όταν μπήκα στο γραφείο της με κοίταξε με ένα πονηρό βλέμμα όπου με έκανε να παγώσω. Μπαίνω μέσα λίγο φοβισμένος!

- Κάθισε μου κάνει μη στέκεσαι όρθιος 2 μέτρα άντρας

- Κάθομαι εγώ χωρίς να βγάλω μιλιά. Το μόνο που έκανα ήταν να κοιτάω τα τεράστια στήθη της τα οποία ξεπηδούσαν μέσα από το στενό ντεκολτέ που φορούσε.

Με είχε καταλάβει από την αρχή αλλά έκανε πως δεν καταλάβαινε και με άφηνε στις φαντασιώσεις μου. Κάποια στιγμή σηκώθηκε, έκλεισε το στόρι, κλείδωσε τη πόρτα και άρχισε να περπατά προς το μέρος μου. Τότε πλέον κατάλαβα τι ζήταγε. Έσκυψε σιγά σιγά και χαϊδεύοντας έφτασε από το κεφάλι μου στον πούτσο μου που ήταν ήδη καυλωμένος. Μου ανοίγει το παντελόνι και τον βγάζει έξω.

- Πω πω μου λέει τη πούτσα είναι αυτή, μου λέει, αρχίζοντας να μου κάνει την πιο ωραία πίπα που μου έχουν κάνει ποτέ. Η ηδονή ήταν ατέλείωτη. Σε κάποια φάση σηκωνόμαστε όρθιοι και της βγάζω το φόρεμα, το σουτιέν και το string που φόραγε και αρχίζω να τη γλείφω από το λαιμό μέχρι την πανέμορφη κλειτορίδα της που είχε αρχίσει ήδη να υγραίνεται. Είχαμε καυλώσει και οι δύο υπερβολικά.

Ξαπλώνει πάνω στο τεράστιο γραφείο της οπότε ανεβαίνω από πάνω και αρχίζω σιγά σιγά να της τον βάζω στο μουνάκι της κάτι που την έκανε να βγάζει φωνές απέραντης ηδονής. Για να μην τελειώσουμε έτσι της ζήτησα να γυρίσει και να σταθεί στα γόνατα όπως και έγινε. Μόλις άρχισα να τον χώνω στη κωλοτρυπίδα της ένιωθα πως θα τελειώσω εκεί. Η καύλα ήταν απέραντη. Αφού τη γάμησα και από τον κώλο και μετά πάλι στο μουνάκι της μέχρι να χύσει ξάπλωσα στον καναπέ και μου έκανε μια καταπληκτική πίπα μέχρι που έχυσα πάνω στο γλυκό μουτράκι της.

... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Στο γραφείο της προϊσταμένης!"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

1min
167 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Αγαπώ πολύ τους Σαδιστές.

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?