Θελω να βλέπω αντρες να αυνανίζονται

Θελω να βλέπω αντρες να αυνανίζονται

Λοιπόν εγώ το παραδέχομαι πως είμαι βιτσιόζα.

Έχω μια ακατανίκητη μανία να βλέπω άντρες να μαλακίζονται. Ακόμα κι αυτή τη στιγμή που σας γράφω φαντάζομαι όλους τους άντρες που διαβάζουν την ιστορία μου με το ποντίκη στο ένα χέρι και την σκληρή πούτσα τους στο άλλο.

και τι δεν θα 'δινα να είμαι από μια γωνία να τους παρακολουθώ. Δεν ξέρω πότε ακριβώς άρχισε να με κυριεύει αυτό το βίτσιο μου.

Φαντάζομαι πως είναι από τον καιρό που ήμουν πιτσιρίκα και ζούσα τις πρώτες μου σεξουαλικές εμπειρίες.

Επειδή φοβόμουν αφάνταστα την εγκυμοσύνη παρόλο που είχα πολλούς γκόμενους δεν άφηνα κανέναν να τελειώσει μέσα στο μουνάκι μου. Η συμφωνία μας ήταν να με γαμήσουν όσο θέλουν, όπως θέλουν αλλά να χύσουν το σπέρμα τους έξω.

Βέβαια έπαιρνα από τότε αντισυλληπτικά αλλά οι φιλενάδες μου, μου είχαν πει πως το χάπι δεν είναι είναι ασφαλές 100%, αλλά έχει μια μικρή πιθανότητα αποτυχίας γύρω στο 2 - 3% κι αυτό το ελάχιστο ποσοστό εγώ δεν το διακινδύνευα με τίποτα.

Με εξέπληττε κάθε φορά ο τρόπος που φούσκωνε το καυλί τους και η δύναμη έβγαινε το σπέρμα τους. Έτσι και πετύχαινα κάποιον που έβγαζε πολύ σπέρμα τον ήθελα κάθε φορά να χύνει πάνω σε διαφορετικό σημείο του κορμιού μου.

Θυμάμαι πως όταν ήμουν 18 χρόνων, μου είχαν ανέβει στον εγκέφαλο οι ορμόνες μου τόσο πολύ που όποιον άντρα έβλεπα ήθελα να τον γδύσω και να τον βάλω να τραβήξει μαλακία μπροστά μου.

Μια φορά μάλιστα έτυχε να βρω στον δρόμο έναν παίδαρο και τον τράβηξα πίσω από κάτι καφάσια και πάνω στην πιο κρίσιμη στιγμή μας τσάκωσε ένας αστυφύλακας και μέχρι να του αποδείξω πως δεν ήμουν πόρνη, αλλά απλώς αχόρταγη είδα κι έπαθα.

Από τότε έμαθα να είμαι πολύ πιο προσεκτική. Και βέβαια πέρασαν από τότε μερίκοι μήνες.

Προχτές το βράδυ είχα βγει με την φιλενάδα μου την Τζένη. Η Τζένη είναι το αντίθετο από μένα στην εμφάνιση. Εγώ είμαι λεπτή και ντελικάτη, ενώ εκείνη είναι γυναικάρα με τα όλα της. Πλούσια στήθη, μακριά πόδια, στητό κώλο, μελαχρινή, με κορμί όχι ακριβώς φωτομοντέλου αλλά με τις στρογγυλάδες ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Θελω να βλέπω αντρες να αυνανίζονται"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


5min
330 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ξεσκίσματα με τον μαθητή μου

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?