Διακοπές στην νάξο

Διακοπές στην νάξο

Με την Μαίρη είμαστε παντρεμένοι σχεδόν δυο χρόνια και απολαμβάνουμε που και που ασυνήθιστες για τους πολλούς ερωτικές εμπειρίες. Άλλωστε γνωριστήκαμε σε μια παρτούζα τριγώνου, όταν ήταν ακόμα παντρεμένη με τον Θέμη πριν πολλά χρόνια. Ήμουνα ο πρώτος άντρας τότε που ο Θέμης μοιράστηκε την γυναίκα του μαζί μου. Η κρυφή σχέση μας κράτησε πάνω από 8 χρόνια. Ήταν τότε 40άρης, ένας όμορφος άντρας αλλά με πολλά προβλήματα υγείας ενώ η Μαίρη ήταν μόλις 28. Καπετάνιος στα καράβια, ταξίδευε συνέχεια. Εγώ ήμουνα λίγο μικρότερός του και ανύπαντρος.

Όταν ο Θέμης ερχότανε στην Ελλάδα δεν καθότανε πολύ. Μόλις 2 μήνες και στο διάστημα αυτό κάναμε τρίο 2-3 φορές τον μήνα. Όταν έφευγε ξανά στα καράβια, έλειπε τουλάχιστον για ένα τουλάχιστον χρόνο. Στο διάστημα αυτό, συναντιόμασταν κρυφά με την Μαίρη μια φορά κάθε εβδομάδα. Και όχι μόνο. Επειδή μας άρεσε και τους δυο να κάνουμε ομαδικό, έβαζα συχνά αγγελίες σε διάφορα περιοδικά και πολλές φορές συναντιόμασταν με άλλα ζευγάρια. Ο Θέμης φυσικά δεν ήξερε τίποτα εκεί που ήταν. Το παίζαμε σαν να ήμασταν κι εμείς παντρεμένοι μεταξύ μας. Προσέχαμε όμως τα άτομα που γνωρίζαμε να είναι κυρίως από επαρχία, γιατί ποτέ δεν ξέρεις. Πολλά από τα ζευγάρια που συναντούσαμε ήταν από Κρήτη και Θεσσαλονίκη.

Τέλος πάντων, ο Θέμης πέθανε ξαφνικά από καρδιά σε κάποιο ταξίδι του στην Σιγκαπούρη. Έγινε θρήνος στην κηδεία του, όπως συνήθως. Στην αρχή κάναμε υπομονή, αλλά μόλις έκλεισε χρόνος από τον θάνατό του, τα ξαναφτιάξαμε με την Μαίρη και παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο πριν δυο χρόνια. Θέλαμε πολύ ο ένας τον άλλον και με την ιδιάζουσα σχέση που είχαμε, ήμασταν πολύ ευτυχισμένοι. Μας ένωσε το κοινό μας βίτσιο.

Για μένα, από ανέκαθεν ήθελα να μοιράζομαι την γυναίκα μου με κάποιον άλλον άντρα. Ήτανε μια κρυφή μου φαντασίωση αλλά και για την Μαίρη, ήταν κάτι ανάλογο, γιατί κάποιο κρυφό βίτσιο της ήτανε να γαμιέται μπροστά στον άντρα της. Βέβαια για τον Θέμη τότε αυτό ήταν τελείως εξωπραγματικό. Νησιώτης με αρχές και παράδοση, αλλά ο έρωτάς του για ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Διακοπές στην νάξο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

9min
197 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο παίδαρος απο την διπλανή εταιρία

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?