Ταξί για γλυφάδα

Ταξί για γλυφάδα

Ιούνιος, 2004. Ώρα 15.00. Λεωφ. Μεσογείων, στην Αγ. Παρασκευή. Απεγνωσμένη αναζήτηση για ταξί. Ζέστη αφόρητη. Προορισμός Γλυφάδα. Φοράω άσπρη φούστα μέχρι το γόνατο και πουκαμισάκι κοντομάνικο. Σταματάει ένα που έχει έναν νεαρό στο πίσω κάθισμα και έναν ωραίο οδηγό στο μπροστινό! Ο νεαρός πήγαινε στο 401 οπότε και θα συνεχίζαμε για Γλυφάδα.

Η κίνηση ήταν έντονη. Η συζήτηση που είχαν ήταν για σεξουαλικές εμπειρίες και μόλις μπήκα, κάθισα μπροστά, με κοίταξαν διστακτικά και προσπαθούσαν να αποφασίσουν αν θα συνέχιζαν ή όχι. Ο ταξιτζής ήταν γύρω στα 35 και ο επιβάτης γύρω στα 25. Ο επιβάτης συνέχισε να περιγράφει αναλυτικά και με μια πολύ όμορφη φωνή μια εμπειρία που είχε, μέρα μεσημέρι, στη τουαλέτα του γραφείου του.

Και ο ταξιτζής απάντησε ότι δεν γίνονται αυτά τα πράγματα. Καλό το έβρισκε, αλλά δεν πίστευε ότι μπορεί να συμβεί, και ομολόγησε αμήχανα ότι η πιο extreme εμπειρία που είχε ήταν να το κάνει στην παραλία με την τότε κοπέλα του και ενώ εγώ περίμενα με κομμένη ανάσα τις λεπτομέρειες, δεν το συνέχισε. Ο επιβάτης γέλασε και ανακοίνωσε ότι αυτός το έκανε για πρώτη φορά στην παραλία όταν ήταν 16 και δεν έχει τίποτα το extreme αυτή η φάση και βάλθηκε να περιγράφει το τότε σκηνικό. Εγώ σιώπησα, αλλά είχα αναστατωθεί με όλα αυτά που άκουγα.

Ο επιβάτης έσκυψε προς τα αριστερά μου και μου ζήτησε να μοιραστώ μαζί τους μια δική μου extreme φάση και την ώρα που το έλεγε αυτό ένιωθα την ανάσα του στο λαιμό μου και ταυτόχρονα ο ταξιτζής που άλλαξε ταχύτητα ακούμπησε το πόδι μου λίγο πάνω από το γόνατο με το πίσω μέρος της παλάμης του. Έλιωσα. Λίγο η ζέστη, λίγο η συζήτηση, λίγο η ανάσα στο λαιμό μου, λίγο το άγγιγμα στο πόδι. Φούντωσα, καύλωσα. Κούνησα αρνητικά το κεφάλι, και έβγαλα έναν ήχο που έμοιαζε με όχι. Ο επιβάτης επέμενε. Εγώ είχα ερεθιστεί. Το μυαλό μου έφτιαχνε εικόνες με εμένα, τον ταξιτζή και τον συνεπιβάτη! Το εσώρουχό μου είχε αρχίσει να μουσκεύει! Ο ταξιτζής είπε στον επιβάτη να μην επιμένει. Ο επιβάτης είπε να μην είμαστε τόσο πουριτανοί. Ευτυχώς... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ταξί για γλυφάδα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
303 การอ่าน

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?