Η γειτόνισσα την μύησε

Η γειτόνισσα την μύησε

Όταν μετακομίσαμε στο καινούργιο σπίτι με τους γονείς μου, γνώρισα στον κάτω όροφο δυο κοπέλες που έμεναν και αυτές με τους γονείς τους. Δυο αδελφές εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, η μια μελαχρινή, λεπτή και λίγο αγρια στο πρόσωπο και στη συμπεριφορά, η πιο μικρή ξανθιά (βαμμένα), παχουλή με τεράστια βυζιά και πολύ ναζιάρα. Μου είχαν κάνει φοβερή εντύπωση τα τεράστια βυζιά της.

Οι γονείς μας, μας παρακίνησαν να κάνουμε παρέα μιας και ήμασταν πλέον συγκάτοικοι στην ίδια πολυκατοικία.

Εγώ έκανα παρέα με την ξανθιά που ήταν και συνομήλικη μου και όχι τόσο με την άλλη που ήταν πιο μεγάλη στην ηλικία και έλειπε και συχνά.

Εγώ δεν κάπνιζα σπίτι οπότε κατέβαινα κάτω για να καπνίσω με την φίλη μου πλέον. Μια μέρα μου έλεγε για το αγόρι της ότι το κάνουν στο σπίτι της και δεν πάνε σε ξενοδοχείο παρότι είναι και οι γονείς της συχνά εκεί και γενικά άφησε να εννοηθεί ότι είναι φοβερά καυλιάρα γυναίκα. Μου έλεγε ότι φορεί εσώρουχα ξεκωλλα και ότι λατρεύει τις πίπες και να δίνει κωλο.

Μου φάνηκε απίστευτο αφού δεν την είχαν ξανακούσει να μιλαει έτσι. Επίσης μου είχε φάνει περίεργο πως μια παχουλή κοπέλα θα μιλαει έτσι με τέτοια αυτοπεποίθηση για τον εαυτό της. Εγώ εκείνη την περίοδο δεν τα είχαν με κανένα και το ήξερε και εκείνη τη βραδιά της εκμυστηρεύτηκα ότι ποτέ δεν το είχα κάνει από πίσω.

Εκείνη μου είπε ότι και αυτή ήταν διστακτική στην αρχή αλλά βρήκε μια στάση που της άρεσε και ο φίλος της την πρόσεξε πάρα πολύ τις πρώτες φόρες. Σιγά σιγά το κωλαρακι της άνοιξε όπως είπε και κάθε φορά που τον έπαιρνε από τον κώλο της άρεσε και πιο πολύ. Πάλι καλά που έλειπαν οι γονείς της γιατί δεν θα ήθελα να ακούσουν με τίποτα την συζήτηση μας αυτήν.

Την άλλη μέρα με πήρε τηλέφωνο στο γραφείο και μου είπε ότι το απόγευμα θα είναι μόνη γιατί θα λείπουν όλοι στο χωριό της και να της κάνω παρέα. Αν ήθελα μπορούσα να κοιμηθώ και κάτω είπε. Έτσι έγινε. Κατέβηκα κατά τις 8 με πυτζάμα για να δούμε dvd και να τα πούμε. Καθίσαμε στο δωμάτιο της και με ρώτησε πως εί... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γειτόνισσα την μύησε"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

7min
225 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Θα σε δω στο πλοιο!

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?