Ολονύχτιο με την εύσωμη

Ολονύχτιο με την εύσωμη

Πριν αρκετά χρόνια όταν ήμουν γύρω στα 28-29 και ακόμα στην τρελή χαρά και τα γκάζια είχα κάνει μέσω μιας φίλης μου μια γνωριμία με μια κοπέλα από άλλη πόλη.

Ήταν 2-3 χρόνια μικρότερη από μένα αλλά δεν φαινόταν αυτό... Το αντίθετο θα έλεγα. Ήταν μια συμπαθητική φάτσα με μακριά καστανά μαλλιά, γελαστή και πολύ ξύπνια. Αυτό όμως που με τρέλαινε επάνω της ήταν τα κυβικά της! Τεράστια βυζιά, μια κοιλάρα από κάτω και χοντρά μπούτια. Ο δε κώλος της ήταν πελώριος αλλά δεν είχε κανένα πρόβλημα με την εμφάνισή της αφού γενικά ήταν πολύ πρόσχαρη.

Ένα απόγευμα λοιπόν επισκέφθηκε τη φίλη μου στην πόλη μας και βρεθήκαμε αρκετοί σε μια ταβέρνα και καταλήξαμε σε ένα μπαρ με άφθονο αλκοόλ μέσα μας να παίζει κι αυτό το ρόλο του!

Στο μπαρ λοιπόν σε κάποια φάση μέσα στα γέλια και τα ψιλοπειράγματα φεύγω για τουαλέτα. Στην επιστροφή περνάω πίσω από τη φιλοξενούμενη και της αφήνω ένα φιλί στο λαιμό. Η ατμόσφαιρα ευνοούσε και 2-3 κινήσεις παραπάνω οπότε σε μια φάση όπως καθόμασταν στο μπαρ με αγγίζει στο στήθος και αυτόματα με φιλάει στο στόμα.

Οι υπόλοιποι είτε διαλύθηκαν είτε μας έκαναν πλάτες πάντως μετά από μερικά πολύ ερεθιστικά φιλιά και χάδια ήμασταν έτοιμοι για πίσω... . Εδώ πλέον η σύνθεση της ομάδας άλλαξε χωρίς σχόλια απ τους υπόλοιπους και έφυγα μαζί με την νταρντανούλα για το σπίτι μου. Ανυπομονούσα να δω και να χαϊδέψω ένα τόσο μεγάλο κορμί!

Στο σπίτι την έριξα στο κρεβάτι μου και τριβόμουν ολόκληρος επάνω της. Ακόμα δεν μπορούσα να συνειδητοποιήσω τον όγκο του σώματός της. Της έβγαλα το παντελόνι κι άρχισα να φιλάω τα πόδια της από χαμηλά μέχρι που ανηφόρισα και συνάντησα τα μπούτια της. Σε άλλους δεν θα άρεσε το θέαμα, εμένα όμως με ενθουσιάζει αυτή η εικόνα σε γυναίκα. Τα μπούτια της λοιπόν ήταν χοντρά και πλαδαρά με αρκετή κυτταρίτιδα και σχεδόν ακουμπούσαν μεταξύ τους όσο κι αν προσπαθούσε να τα ανοίγει! Προσπάθησα να της βγάλω το βρακί και τα κατάφερα και με τη δική της βοήθεια γιατί τα περίσσια κρέατα ήταν πολλά! ! !

Το μουνί της ήταν μπροστά μου τώ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ολονύχτιο με την εύσωμη"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
271 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป H νυφη μου

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?