Τεχνίτης .... ηλεκτρονικών συστημάτων

Τεχνίτης .... ηλεκτρονικών συστημάτων

Με λένε Νίκο είμαι 38 χρονών παντρεμένος εδώ και επτά χρόνια με αποτέλεσμα να μην έχω πολύ ελεύθερο χρόνο για εξωσυζυγικές περιπέτειες, αλλά αν μου προκύψει καμιά ευκαιρία δεν την αφήνω να πάει χαμένη.

Η δουλειά μου είναι εγκαταστάτης κεραιών, συστημάτων ασφαλείας και κλειστών κυκλωμάτων τηλεόρασης.

Πριν από αρκετό καιρό με είχαν φωνάξει και είχα εγκαταστήσει ένα κύκλωμα παρακολούθησης με κάμερες σε μία βίλα κάπου στην Αθήνα. Ότι έβλεπαν οι κάμερες καταγραφόταν σε ένα μηχάνημα και ότι έγραφε μπορούσες να το δεις από οποιαδήποτε τηλεόραση μέσα στο σπίτι. Οι κάμερες έβλεπαν περιμετρικά το σπίτι και μια έβλεπε μέσα στο σαλόνι.

Μετά από μερικές ημέρες με παίρνει τηλέφωνο η ιδιοκτήτρια του σπιτιού (ας πούμε η Κα Μαρία) και μου λέει πως υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το καταγραφικό μηχάνημα και πως θα ήθελε την επομένη το πρωί αν μπορούσα να περάσω να το δω.

Έτσι και έγινε, κατά τις δέκα το πρωί ήμουν εκεί. Χτυπάω το κουδούνι και μου ανοίγει η Κα Μαρία. Όμορφη γυναίκα, 45 ετών περίπου, μελαχρινή με τέλειες καμπύλες και γενικά πολύ καλό σώμα για την ηλικία της.

Με οδηγεί στο δωμάτιο που είναι το καταγραφικό μηχάνημα και μου λέει το πρόβλημα είναι πως μάλλον δεν γράφει σωστά. Ελέγχοντας το τι έχει γράψει τις προηγούμενες μέρες βλέπω πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα και το κυριότερο είναι πως βλέπω μια φάση που η Κα Μαρία είναι ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού και παίζει με το μουνί της.

Κα Μαρία της λέω απ΄ ότι βλέπετε το μηχάνημα δεν έχει κανένα πρόβλημα. Τα γράφει όλα κανονικά !!! Το ξέρω μου λέει αλλά ξέρεις έψαχνα να βρω κάποια αφορμή για να ξανάρθεις στο σπίτι και να είμαστε μόνοι. Από την αρχή που σε είδα μου άρεσες πολύ αλλά όσο καιρό δούλευες στο σπίτι δεν βρήκα την ευκαιρία να σου το δείξω. Άλλωστε δεν ήξερα τι τύπος είσαι και αν γούσταρες να κάνεις και συ κάτι μαζί μου. Ξέρεις με τον άντρα μου δεν έχουμε συχνά ερωτικές επαφές και όποτε βρω την ευκαιρία πηδιέμαι με κάποιον που μ΄ αρέσει.

Όλη αυτή την ώρα που μου μιλάει έχει πλησιάσει κοντά μου κα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Τεχνίτης .... ηλεκτρονικών συστημάτων"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
296 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ο πρωτάρης

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?