Η καυλωμένη κινεζούλα

Η καυλωμένη κινεζούλα

Η παρακάτω ιστορία είναι εντελώς αληθινή, ωστόσο τα πρόσωπα, οι χώρες και οι καταστάσεις έχουν αλλαχθεί και συνέβη κατά την διάρκεια των σπουδών μου για οικονομικά στην Αγγλία και πιο συγκεκριμένα στο Μπράιτον όπου έκανα παρέα με Έλληνες αλλά και με συμμαθητές από άλλες χώρες.

Τότε ήμουν 24, τώρα είμαι 28, και ενώ καθόμουν στο θρανίο ένα πρωινό, Οκτώβρη μήνα, ακούγοντας για ισοζύγια πληρωμών, ξαφνικά, ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μια καινούργια μαθήτρια, Κινεζούλα, μελαχρινή, μακριά μαλλιά, ύψος 1.75, λεπτή μέση, στητό, μέτριο στήθος και αγνό κωλαράκι, όπως έμαθα αργότερα 21 ενώ φαινόταν για 18.

Μέχρι τότε δεν μου είχε κάνει ποτέ εντύπωση καμία ασιάτισσα. Έκατσε μερικά θρανία πιο δεξιά, σταμάτησα να την κοιτάζω και προσπάθησα να συγκεντρωθώ στο μάθημα. Χτυπάει το κουδούνι, σηκώνονται όλοι για να φύγουν, την βλέπω, έχει πιάσει την κουβέντα με ένα ζευγάρι κινέζων. Σηκώθηκα κι έφυγα. Πηγαίνω στην εστία μου ενώ την σκεφτόμουνα συνέχεια, για να μην πολυλογώ τελικά αυτή έμενε στην ίδια εστία αλλά σε άλλο κτίριο, πέρασαν εβδομάδες από την πρώτη φορά που την είδα και δεν έγινε τίποτα κυρίως λόγω του ότι είχα μια σχέση εκείνη την περίοδο και είμαι αυστηρά μονογαμικός (λέμε τώρα).

Μετά από μήνες, ο κινέζος από το ζευγάρι με το οποίο μίλαγε στις αρχές η κινεζούλα με το τρελό κορμί, με ρώτησε πως λύνεται μια άσκηση, του απάντησα και μετά το μάθημα αρχίσαμε να μιλάμε γενικά για το που μένουν κλπ και τελικά μέναμε όλοι στην ίδια εστία, οπότε εκείνο το απόγευμα μου πρότειναν να γυρίσουμε όλοι μαζί, το ζευγάρι, η μελαχρινή κουκλίτσα, ένας άλλος κινέζος και εγώ. Άντε λέω, απ' ότι φαίνεται θα κρατάω το φανάρι, τους συναντάω μετά το μάθημα και αρχίσαμε το περπάτημα για την εστία και την συζήτηση για διάφορα θέματα. Το ζευγάρι μπροστά, μαζί κι εγώ, δίπλα μου το μελαχρινό το μωρό με τα σχιστά ματάκια και δίπλα της ο κινέζος, ο οποίος την γούσταρε αλλά αυτή τον κράταγε σε απόσταση.

Τελικά φτάσαμε και είπαμε να συναντηθούμε να φάμε όλοι μαζί βραδινό, μαγείρεψαν το ζευγάρι, φάγα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η καυλωμένη κινεζούλα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
269 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ραντεβού με έναν άγνωστο

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?