Η μακρινή του ανηψιά

Η μακρινή του ανηψιά

Ας πούμε πως είμαι ο Γιαννης και η Μαρία.

Το 1999 είχα ένα ατύχημα και όπως καταλαβαίνετε για αρκετό καιρό στο κρεβάτι

Είχα πολύ κόσμο στο σπίτι κάθε μέρα φίλες. . . και φίλους. Η Μαρία είναι παιδί μακρινής ξαδέρφης μου, τότε 21 και εγώ 24. . .

Είναι μια κοπέλα κοντούλα με πεταχτό κωλαράκι και πολύ μικρά αλλά ζουμερά βυζάκια. Είναι πολύ έκφυλο θηλυκό και δεν περνάει απαρατήρητο από πουθενά.

Μια μέρα που λέτε από εκεί που δεν ερχόταν με τπτ να με δει ήταν συνέχεια κοντά μου! Μου έδειχνε πως την πείραζε που ήταν μαζί μου η κοπελιά και πως δεν την ήθελε κα8ολου. Το βράδυ έκατσε να δούμε ταινία και ξάπλωσε μαζί μου μέσα από το κρεβάτι!!!

Έκανα να πάρω τα τσιγάρα μου και μου έλεγε εγώ είμαι εδώ για να σε προσέχω ότι 8ες εγώ. . . . . Και τέτοια πολλά. Πέρασε το βράδυ αυτό έχοντας την ανιψιά μου αγκαλιά. Την άλλη μέρα το πρωί που άνοιξα τα μάτια μου ήταν μόνο με το στρινγκ της. . . Της είπα δεν είναι σωστό να είναι έτσι εδώ μέσα γιατί είναι ανιψιά μου. Και μου λέει σιγά δεν έχω κάτι που δεν το έχεις δει ποτέ σου. Είμαι αγοράκι της λέω. Θέλω τσιγάρα μικρούλα μου της είπα , θα πάω εγώ θειούλη μου μου είπε όλο νάζι και πουτανιά δεν σου είπα πως εγώ εδώ είμαι για ότι θες!

Για ότι της λέω εγώ.

Ναι θειε μου για όλα.

Πήγε για τσιγάρα και μετά από λίγο μου είπε ότι πρέπει να πάει στο σπίτι την ήθελε η ξαδέρφη μου για μια δουλειά. . . Από εκείνη την ώρα το μυαλό μου ήταν στην μικρή ανιψιά μου. Το απόγευμα μου στέλνει ένα μνμ στο κινητό και μου λέει πως θέλει πολύ να τα πούμε , αλλά όχι στο σπίτι μου γιατί ερχόταν πολύ κόσμος και όπως καταλαβαίνετε της χαλούσε το πρόγραμμα!!!

Που θέλεις να τα πούμε γιατί δεν περπάταγα και πολύ καλά για το λόγο που σας είπα και ποιο πριν. . Έλα από εδώ μου είπε θα είμαι μόνη μου εντελώς για 2 μέρες θα πάνε στο χωριό οι δικοί μου. Έκανα τα μπάνια μου και ετοιμάσθηκα να πάω όσο ποιο γρήγορα μπορούσα. . . . . . . . .

Έφτασα στο σπίτι και μου άνοιξε και ήταν με ένα μπεμπιντολ ροζ που φαινόταν πολύ καθαρά όλα από μέσα γιατί ήταν ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η μακρινή του ανηψιά"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
283 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η ώριμη πεθερά

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?