Μασέρ για την γυναίκα του

Μασέρ για την γυναίκα του

Μετά από πολλές απαντήσεις σε άπειρα μηνύματα πείσθηκε η γυναίκα μου πως θα περνούσε καλά σε μια επαφή που θα της έκαναν μασάζ και ότι άλλο ήθελε χωρίς όμως να την υποχρέωναν σε κάτι.

Συναντηθήκαμε με δυο νέους που το μόνο που ήθελαν ήταν να πηδήξουν χωρίς ομως να ξέρουν να φτιάξουν μια γυναίκα . Ο ένας μάλιστα ούτε που καύλωσε και ο άλλος πριν την ανάψει της σήκωσε τα πόδια. Το αποτέλεσμα ήταν αρνητικό και δεν κάναμε τίποτα εκτός από την εμπειρία να βρεθούμε με άλλους άντρες σε ένα ξενοδοχείο και να δει άλλες πούτσες εκτός από τη δική μου.

Το βράδυ της ίδιας μέρας πήγα σε ένα πορνοσινεμα και εκεί γνώρισα ένα αλλοδαπό που πηδούσε άντρες για χαρτζιλίκι. Πιάσαμε κουβέντα και αφού πείσθηκα πως ήταν καλό παιδί και πως ήξερε από μασάζ του ζήτησα το τηλέφωνο του. ήταν αδύνατος και περίπου εικοσιτριων χρόνων. Συζήτησα αμέσως μετά με την γυναίκα μου και αποφασίσαμε να τον γνωρίσει και αυτή αφού της είπα πως μου τον σύστησαν για καλό μασέρ.

Τον πήρα τηλέφωνο και ήρθε αμέσως σε ξενοδοχείο του κέντρου όπου ήμουν με την γυναίκα μου. Της είπε μερικά κομπλιμέντα και μετά τις πρότεινε αν ήθελε να της κάνει μασάζ.

Δέχτηκε και πήγε για να κάνει ντους. Όταν μπήκε στο μπάνιο μου είπε πως έχω πολύ ωραία γυναίκα και πως του άρεσε πολύ. Η γυναίκα μου είναι 1,72 με 65 κιλά και έχει μεγάλα στήθια και μακριά μαλλιά. Βγήκε από το μπάνιο με μια πετσέτα και ρώτησε που να ξαπλώσει ενώ ο νέος μασέρ μπήκε να κάνει και αυτός ένα ντους , σε λίγα λεπτά βγήκε φορώντας το σλιπ του και αφού πήρε το λάδι που είχε φέρει άρχισε αμέσως δουλειά. Ξεκίνησε από τους ώμους και στη συνέχεια πήγε στο λαιμό και στη πλάτη και φαινόταν πως δεν βιαζόταν καθόλου, εγώ καθόμουν δίπλα στη γυναίκα μου της κρατούσα το χέρι και την ρωτούσα συνεχεία για το πως αισθάνεται.

Μου απαντούσε θετικά αν και δεν φαινόταν να την τρέλαινε. Συνέχισε για αρκετή ώρα και κατέβηκε προς τα πόδια αφού της έτριψε καλά το κώλο, στη συνέχεια την γύρισε αργά μπροστά και άρχισε από πάνω πάλι με τον ίδιο ρυθμό. Όταν έφτασε σ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μασέρ για την γυναίκα του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

2min
308 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป เรื่องเก่าๆ

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?