Έκανε το σωστό?

Έκανε το σωστό?

Πριν 3 χρόνια τηλεφώνησα από το εξωτερικό που διαμένω σε κάποιο γραφείο στην Αθήνα για μια συνεργασία σχετικά με εμπόριο.

Μου απάντησε μια γυναικεία γλυκιά και ερεθιστική φωνή . Αυτόν που ήθελα να μιλήσω αργούσε να πάει στο γραφείο.

Με τη διαφορά ώρας (μιας και για μένα ήταν νύχτα ενώ στην Αθήνα πρωί ) τηλεφωνούσα γύρω στις 8.00 να μάθω εάν έχει αφήσει κάποιο μήνυμα ο κύριος που ήθελα , παράλληλα όμως εύρισκα την ευκαιρία να τα μιλάω με την κοπέλα.

Φθάσαμε να μιλάμε για πολλά μέχρι και για το sex. Εγώ 35 ελεύθερος αυτή 38 παντρεμένη. Μου ζήτησε φωτογραφία . Της έστειλα και της άρεσα πάρα πολύ. Με είδε Άνδρα Αρσενικό.

Αρχίσαμε να μιλάμε για φαντασιώσεις και για εμπειρίες που είχα .Καταλάβαινα ότι της άρεσε . Φτιαχνόταν. Μου μίλησε και αυτή για πολλά δικά της. Το ερωτικό είχε χάσει την αξία του στο γάμο της. Ο άνδρας της την φαντασίωνε με πάρα πολλά , αλλά μετά την πράξη ερχόντουσαν πάλι οι αναστολές , φόβοι. Στον άνδρα της του άρεσε να την φλερτάρουν και να γυρίζει στο σπίτι καυλωμένη. Ποτέ όμως δεν του έλεγε τι συνέβη και είναι καυλωμένη.

Την τρίτη εβδομάδα από μόνη της μου έδωσε τον αριθμό από το κινητό της. Της τηλεφωνούσα αλλά είχαμε πρόβλημα διότι δεν άκουγε ο ένας τον άλλο. Μου είπε θα σου δώσω το σταθερό και θα πω του άνδρα μου πώς γνωριστήκαμε , και πώς μπορεί να συνεργαστούμε. Έτσι δεν θα έχω πρόβλημα.

Μου τηλεφώνησε την επομένη και κοιμόμουνα. Με ρώτησε κοιμάσαι ; Της είπα ... δεν πειράζει. Αυτή νόμισε πώς έκανα έρωτα εκείνη τη στιγμή. Η ιδέα αυτή να με ακούσει να κάνω έρωτα την τρέλαινε. Μου είπε θα σου γράψω ένα email και να μη σοκαριστώ.

Περίμενα να μου γράψει λίγα και με υπονοούμενα. Όταν το άνοιξα και είδα τα όσα μου έγραφε, είπα πώς τώρα παίζουμε ...!

Μου άνοιξε το δρόμο με όσα μου έγραφε. Περιέγραφε πώς τη γαμούσε ο άνδρας της και αυτή έπαιζε την κλειτορίδα της για μένα.

Της ζήτησα κάποια στιγμή που θα είναι έτοιμη να κάνει έρωτα με τον άνδρα της αν μπορέσει, να μου στείλει μια αναπάντητη κρυφά και θα την πάρω να μιλήσω δ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Έκανε το σωστό?"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
295 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Σέξ και διακοπές στην ελλάδα

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



Mød forfatter?