Η διψασμένη κουμπάρα

Η διψασμένη κουμπάρα

Η κουμπάρα μου η Νικη δουλεύει σε κατάστημα στο Κολωνάκι πωλήτρια, κατά καιρούς όμως λόγο έλλειψης προσωπικού και ανάγκης κάλυψης ρεπό πηγαίνει στο κατάστημα της γλυφάδας στο οποίο είναι τελείως μόνη, εκεί εξελίσσετε και η ιστορία μας. μια μέρα που η κη έχει κατεβεί στην γλυφάδα, εντελώς τυχαία μέσω της δουλειάς μου (Courier) πέρασα από το μαγαζί χωρίς να γνωρίζω ότι ήταν εκεί. όταν την είδα μέσα σταμάτησα και κατέβηκα για να την χαιρετίσω. μου πρότεινε να κάτσω για καφέ, λόγο ευχέρειας της δουλειάς μου δεν βιαζόμουνα καθόλου.

έκατσα λοιπόν πήγε μου έφτιαξε καφέ και έκατσε να τα πούμε, εν το μεταξύ ήταν και η ώρα που έκλεινε το μαγαζί για μεσημέρι και θα καθόταν μέσα. εκεί που συζητάγαμε η κουβέντα ήρθε γύρω από το σεξουαλικό, άρχισε λοιπόν να μου λέει ότι θα ήθελε πολύ να ζήσει μια περιπετιουλα με κάποιον άλλο άντρα (αρραβωνιασμένη) , εγώ της έλεγα ότι και εγώ θα το ήθελα πολύ (παντρεμένος) αλλά δεν είναι να έχεις εμπιστοσύνη σε καμία. μου λέει λοιπόν ότι δεν έχω δίκιο και ότι ίσως να υπάρχει κάποια που δεν θα έπρεπε να την φοβάμαι. το πεξα λίγο μαλάκας και γω και τη ρώτησα ποια εννοεί.

τότε εκείνη μου λέει θα σου πω και σηκώνετε από την καρέκλα της και κατεβαίνει κάτω στο υπόγειο. μετά από λίγο με φωνάζει να κατεβώ και εγώ κάτω, δεν έχασα λεπτό σκεπτόμενος μήπως είναι η τυχερή μου μέρα. μόλις κατέβηκα με κοίταζε με μισό μάτι, την ρωτάω τρέχει τίποτα και εκείνη απαντά μάλλον ήρθε η ώρα να κάνουμε τα θέλω μας πραγματικότητα, και με άρπαξε και με φίλαγε ασταμάτητα, σε κάποια φάση κώλωσα και της λέω και αν το μάθουν, μου απαντάει πως έτσι και αλλιώς δεν συμφέρει κανένα από τους δύο μας (η γυναίκα μου και ο αρραβωνιαστικός της είναι πρώτα ξαδέρφια) και συνεχίσαμε να φιλιόμαστε.

άρχισε λοιπόν ο ένας να γδύνει τον άλλο μέχρι που μείναμε ολόγυμνοι. έτσι λοιπόν άρχισα εγώ πρώτος να της γλύφω το καυτό υγρό και ξυρισμένο μουνάκι της ασταμάτητα, όσο εγώ έχωνα την γλώσσα μου και τα δάχτυλα μου μέσα της εκείνη σπαρταρούσε από καύλα και μου ζήταγε να μη σταματήσω με τίπ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η διψασμένη κουμπάρα"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
206 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ευτυχώς που έλειπε ο θείος

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



Mød forfatter?