Το έκφυλο πιπινάκι

Το έκφυλο πιπινάκι

τα πιπινάκια είναι η μεγάλη μου αδυναμία. Τη Μαρία λοιπόν ένα 19χρονό φοβερό πιπίνι τη γνώρισα στο δίκτυο. Αρχίσαμε να μιλάμε τακτικά, στην πορεία να περιγράφουμε τις φαντασιώσεις μας και τελικά πριν λίγες μέρες

πραγματοποιήσαμε μια από αυτές.

Βρεθήκαμε στο κέντρο κοντά στην Ομόνοια. Φορούσε ένα μίνι φουστάκι και κολλητό μπλουζάκι που έδειχνε καθαρά τις βυζάρες της. Όπως της είχα ζητήσει δεν φορούσε ούτε κυλοτάκι ούτε σουτιέν ούτε καλσόν. Μόλις συναντηθήκαμε την έσφιξα με δύναμη στην αγκαλιά μου αρχίσαμε να φιλιόμαστε με πάθος και με το χέρι μου ανασήκωνα τη φουστίτσα της και εξερευνούσα το μουνάκι της καυλώνοντας όλους τους περαστικούς.

Πολύ σύντομα το μουνάκι της ήταν υγρό. Πήγαμε σε ένα κοντινό τσοντοσινεμά και καθίσαμε στην τελευταία σειρά. Σήκωσα το μπλουζάκι της και άρχισα να δαγκώνω απαλά τις βυζάρες της ενώ το χέρι μου συνέχιζε να εξερευνεί το μουνάκι της. Γρήγορα όλα τα βλέμματα ήταν πάνω μας. Το όλο σκηνικό την είχε καβλώσει αφάνταστα.

Την έβαλα να καθίσει πάνω μου με την πλάτη προς εμένα και να παρακολουθεί τις πουτανίτσες στην ταινία ενώ τη φιλούσα στο λαιμό και τσιμπούσα με μανία τις ρωγούλες της και τα μουνοχειλάκια της. Πολύ σύντομα άρχισε να αναστενάζει τρίβοντας το μουνάκι της πάνω στον πούτσο μου που είχε γίνει κάγκελο.

Σιγά σιγά μου άνοιξε το φερμουάρ και με μια κίνηση βούτηξε τον πούτσο μου και τον έχωσε στο μουνί της που έσταζε κυριολεκτικά. Μπήκα βαθιά μέσα της και άρχισα να τη γαμάω με δύναμη τραβώντας την από τα βυζιά. Πολύ σύντομα ένιωσα το μουνάκι της να χύνει και να προσφέρει ένα ηδονικό μασάζ στον πούτσο μου ενώ μούσκευε τα αρχίδια μου με τα υγρά της.

Τριγύρω μας μερικοί είχαν βγάλει έξω τους πούτσους τους και τραβούσαν μαλακία ενώ εγώ συνέχιζα να την γαμάω όλο και πιο βαθιά.

Το όλο σκηνικό ήταν απερίγραπτο. Χύσαμε ξανά αυτή τη φορά μαζί. Με δυσκολία σηκωθήκαμε και φύγαμε μια που είχαμε γίνει πια θέαμα. Η όλη φάση μας καύλωσε απίστευτα. Η βραδιά συνεχίστηκε σε κοντινό ξενοδοχείο για ζευγαράκια όπου μείναμε ως το πρωί αφ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Το έκφυλο πιπινάκι"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


1min
186 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป H Νίκη

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



Mød forfatter?