Η άγνωστη απο το internet πήρε .... σειρά

Η άγνωστη απο το internet πήρε .... σειρά

Όταν ξεκίνησα να γράφω τις περιπέτειες μου με την κουνιάδα μου, το έκανα για έναν και μόνο λόγο. Επειδή κάτι τέτοιο σπάνια μπορεί να συμβεί και όταν συμβαίνει δεν έχεις που να το πεις (ακόμα και σε φίλους είναι δύσκολο να το πει κανείς), αποφάσισα να το γράψω στο καταπληκτικό site μιας και μου δίνονταν μια τέτοια δυνατότητα. Στην αρχή δεν ήμουν σίγουρος εάν θα έπρεπε να κάνω γνωστό ή όχι το e-mail μου, ύστερα όμως από κάνα δύο σκέψεις, αποφάσισα να δω τις αντιδράσεις κυρίως των γυναικών (αν και μέσα μου πίστευα ότι καμιά δεν θα τολμούσε να μου γράψει σχόλια.).

Κι όμως έκανα λάθος. Όσοι μου έγραψαν το 70% (μέχρι στιγμής) ήταν γυναίκες. Και ενώ ανοίγοντας το πρώτο e-mail, περίμενα ότι θα μου έγραφε τα βρισίδια της ζωής μου (είδα γυναικείο όνομα στο user name), έκανα λάθος. Φυσικά για ευνόητους λόγους δεν θα γράψω ούτε ονόματα ούτε e-mail. Το e-mail λοιπόν ήταν γεμάτο, κάπου 102 μηνύματα υπήρχαν εκεί για να διαβάσω, τα εβδομήντα από αυτά ήταν από γυναίκες.

Άνοιξα το πρώτο e-mail που μου έγραφε: «Με λένε «τάδε» και είμαι 23 χρονών. Τα έχω με τον «τάδε», αλλά η περιπέτεια σου με έχει ανάψει σε αφάνταστο βαθμό. Πρέπει να σου πω, ότι από την ημέρα που την διάβασα, με τις περιγραφές που έκανες, έχω μαλακιστεί πέντε έξη φορές μέχρι τώρα. Αν της κάνεις όλα όσα περιγράφεις, πολύ θα ήθελα να σε γνωρίσω. Οι περισσότεροι από τους νεαρούς που έχω γνωρίσει, δεν κάνουν τίποτα άλλο από ένα ξερό γαμήσι».

Μου έγραψε και τηλέφωνο της, και μάλιστα είχε την επιθυμία να έρθει με το αυτοκίνητο της κάπου κοντά στο σπίτι μου και να με «πάρει» κάπου εκεί κοντά, μέσα στο αυτοκίνητο μόνο και μόνο γιατί μαζί της θα απατούσα δύο γυναίκες, εννοώντας την κουνιάδα μου και την γυναίκα μου, και εκείνη με την σειρά της τον δικό της. Έχω κρατήσει το τηλέφωνο μεν, αλλά ακόμα το σκέφτομαι. Τέλος πάντων θα δούμε, γιατί όσο και να είναι βρε κοπελιές μου, δεν είμαι και 20 χρονών.

Έτσι μετά από το πρώτο e-mail που διάβασα, πήρα θάρρος. Στο δεύτερο που άνοιξα ήταν ένας άντρας που μου έγραφε: «Καλύτ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η άγνωστη απο το internet πήρε .... σειρά"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


7min
275 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป The extra

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?