Η φαντασίωση του εκπληρώθηκε

Η φαντασίωση του εκπληρώθηκε

Είμαι στα 33 παντρεμένος και αρκετά εμφανίσιμος 8α έλεγα. Όλα ξεκίνησαν πριν από μερικούς μήνες όταν μέσω κάποιου chat room άρχισα να συνομιλώ με μια κοπέλα γύρω στα 30 επίσης παντρεμένη.

Μετά από αρκετές κουβέντες η συζήτηση πήγε γύρω από το sex και πιο συγκεκριμένα στις ανεκπλήρωτες φαντασιώσεις μας. Αφού μου περιέγραψε κάποια δικιά της που δεν διέφερε σημαντικά από όλες τις φαντασιώσεις που κατά καιρούς έχω διαβάσει από τις γυναίκες που γράφουν στο site σου ήρθε η δική μου σειρά να περιγράψω αυτό που θα ήθελα να κάνω.

Προσπάθησα να τις εξηγήσω ότι η δική μου φαντασίωση δεν είχε κάτι το εξαιρετικά extreme οπότε δεν υπήρχε λόγος να της περιγράψω κάτι. Μετά από πολύ επιμονή από μέρους της τελικά της εξήγησα πως αυτό που με τρελαίνει σαν ιδέα είναι να συναντήσω μια άγνωστη γυναίκα και να με βάλει να την χαϊδέψω και να την γλύψω μέχρι να τελειώσει.

Η φαντασίωση μου της άρεσε σε βαθμό που ούτε και εγώ το περίμενα έτσι μετά από πολλές συζητήσεις αποφασίσαμε να βρεθούμε σε κάποιο σκοτεινό σημείο με το αμάξι για να της δείξω από κοντά τι ακριβώς εννοούσα.

Πήγα στο μέρος που είχαμε συμφωνήσει αφήνοντας τα alarm ανοιχτά για να με γνωρίσει. μετά από λίγο ανοίγει η πόρτα και μπαίνει μέσα μια γυναίκα γύρω στα 35 με πολύ καλό σώμα και τεράστια βυζιά.

-Γεια σου επιτέλους μιλάμε και από κοντά

-Ναι απαντάω σαστισμένος

Χωρίς να μιλήσουμε άλλο κάνει πίσω το κάθισμα ανοίγει ελαφρά τα πόδια της και μου πιάνει το χέρι.

-είναι ώρα να μου δείξεις πως ακριβώς εννοείς την φαντασίωση σου μου λέει Της ανοίγω λίγο τα πόδια και αρχίζω να την χαιδευω απαλά ανάμεσα στους μηρούς.

Έκλεισε τα μάτια και άρχισε να βγάζει μικρές κραυγούλες. Συνέχιζα να την χαιδευω απαλά πλησιάζοντας πιο πολύ προς το μουνάκι της. Εκείνη άνοιξε τελείως τα πόδια της και έβαλε το ένα της χέρι μέσα στην μπλούζα της και άρχισε να τσιμπάει τις ρόγες της. Παραμέρισα με τα δάχτυλα μου ένα μικροσκοπικό string που φορούσε και άρχισα πια να χαιδευω το μουνί της το οποίο ήταν τελείως ξυρισμένο.

Εκείνη βογ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η φαντασίωση του εκπληρώθηκε"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


2min
279 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป No! just never occured to me.

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?