Αυτός που είχε απορρίψει την έφτασε σε οργασμό

Αυτός που είχε απορρίψει την έφτασε σε οργασμό

H ιστορία μου, που συνέβη πριν τρία χρόνια και ήταν, ότι πιο συναρπαστικό έχει συμβεί στα 15 χρόνια της ερωτικής μου ζωής. Πιστεύω, πως για όσους, βρίσκουν το θάρρος να γράψουν κάποια αληθινή ιστορία είσαι ο κολλητός, ο άνθρωπος που μπορούν να την διηγηθούν, μιας και ορισμένα γεγονότα δεν λέγονται σε κανέναν άλλο. Έτσι συνέβη και σε μένα και να μαι εδώ.

Τη Μαρία τη γνώρισα στην πρώτη λυκείου. Ήταν η μουναρα του σχολείου και ένα από τα καλύτερα μουνιά που έχω δει στη ζωή μου. Καστανόξανθη, ψηλή, με υπέροχα πόδια, δυο βυζαρες που ούτε ο καλύτερος πλαστικός χειρούργος θα μπορούσε να αποδώσει σε ένα κορμί, ένα τέλειο στητό και ζουμερό κωλαρακι και ένα αγγελικό πρόσωπο με 2 καστανοπρασινα πελώρια μάτια. Κόλαση.

Την ερωτεύτηκα παράφορα από τη πρώτη στιγμή. Τα χρόνια του λυκείου περνούσαν, σιγά σιγά γίναμε καλοί φίλοι και όταν βρήκα το θάρρος να της εξομολογηθώ τον έρωτα μου, μια υπέροχη χυλόπιτα του στυλ "θέλω να μείνουμε φίλοι'' με προσγείωσε. Σε ένα μεγάλο μεθύσι της όμως μου εξήγησε τη πραγματικότητα. "Γιώργο μου" μου είπε "εσύ δεν έχεις να μου προσφέρεις τίποτα. Είσαι καλός, γλυκός, τρυφερός, αλλά παραμένεις το παιδί μιας μικρομεσαίας οικογένειας που δεν μπορεί να καλύψει τις ανάγκες μου. "Κατάλαβες η Μαρία; και πραγματικά, αν παρατηρούσε κάποιος το εκάστοτε έτερο της ήμισυ, ο πρώτος χαρακτηρισμός που του έδινε ήταν <<φραγκάτος>>.

Το σχολείο τελείωσε και ο καθένας πήρε το δρόμο του. Η Μαρία πήγε να σπουδάσει γαλλ. Φιλολογία στη Θεσσαλονίκη κι εγώ ιατρική στην Ιταλία. Εγώ τη ζωή μου, αυτή τη δική της. Πήγα με πολλές γυναίκες, αλλά πάντα μέσα μου φώλιαζε η μορφή της. Γιορτές και καλοκαίρια, την έβλεπα στη πόλη μας, η σχέση μας, όμως, περιοριζόταν στο πως τα περνάμε και στο πως πάνε οι σπουδές μας. Ο πόθος μου γι αυτή άσβεστος. Ώσπου μια μέρα, και τι μέρα (την ημέρα που ορκιζόμουν γιατρός) έμαθα πως παντρεύεται. Βλέπεις είχε έρθει η δική μου στη Ρώμη και η νύφη μου μου ανακοίνωσε το γάμο του αδερφού της με μια ωραία κοπέλα που αν δεν την απατούσε η μνήμη της, ήτ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Αυτός που είχε απορρίψει την έφτασε σε οργασμό"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
301 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Όργια το σαββατόβραδο στο μπουρνάζι

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?