Απειρη, αλλα καλή στο στοματικό

Απειρη, αλλα καλή στο στοματικό

Πριν 3 μήνες τα είχα με μια κοπέλα 20 χρόνων ( 167 ύψος περίπου 50 κιλά πολύ γλυκό πρόσωπο και στήθος στητό και μικρό) εγώ είμαι 178 80 κιλά και σχετικά γυμνασμένος. Από ότι μου είπε ήταν παρθένα πράγμα που διαπίστωσα αργότερα.

Τα είχα μαζί της περίπου δυο μήνες. Δεν με άφηνε να την ακουμπήσω με τίποτα. Βρισκόμασταν φιλιόμασταν παθιασμένα και οι γλώσσες μας παίζανε διάφορα παιχνίδια μεταξύ τους. Όποτε έκανα την κίνηση να κατεβάσω τα χέρια μου στο σφιχτό κωλαρακι της μου τα τραβούσε, το ίδιο συνέβαινε και για όλο της το κορμί.

Εγώ μια ζωή όποτε με άφηνε ήμουνα καυλωμένος μέχρι αηδίας, πήγαινα στο σπίτι και την έπαιζα ώσπου να χύσω για να ηρεμήσω. αυτό γινόταν για αρκετό καιρό, ώσπου μια μέρα έμεινα μόνος μου στο σπίτι και την προσκάλεσα να έρθει εκεί. Ήρθε στο σπίτι το απογευματάκι φορούσε ένα υφασμάτινο παντελόνι που τόνιζε το κωλαρακι της και ένα μακό μπλουζάκι. εγώ μόλις είχα βγει από το μπάνιο και φορούσα μόνο ένα μποξεράκι. μόλις μπήκε πήγαμε αμέσως στο δωμάτιο μου και κάτσαμε στο κρεβάτι.

Αρχίσαμε να φιλιόμαστε και δεν άργησα να καυλώσω για άλλη μια φορά. Είδε την πούτσα μου που είχε γίνει πύραυλος και δειλά δειλά άρχισε να την χαϊδεύει πάνω από το μποξερακι. Δεν έχω καμία μεγάλη περίπου 16 cm και χοντρή. Σε κάποια στιγμή με ρωτάει αν πάντα γινόταν έτσι όταν βρισκόμασταν και της απαντάω έτσι και χειρότερα. Συνεχίσαμε τα φιλιά ξαπλωμένοι πλέον. εγώ ανάσκελα πάντα με το μποξερακι και αυτή από πάνω μου πάντα με τα ρούχα.

Το μουνάκι της ήταν ακριβώς πάνω στην πούτσα μου και εγώ χωρίς να χάσω ευκαιρία άρχισα να κουνιέμαι με τέτοιον τρόπο ώστε να τρίβω το μουνάκι της με την πούτσα μου. Αλλάζουμε στάση και είμαι καθισμένος πάνω στο κρεβάτι και αυτή κάθετε πάνω μου ακριβώς στο ίδιο σημείο. είχα μπροστά μου δυο στητά στήθη από το οποία διακρινόταν δύο ρώγες πέτρα. άρχισα να τις φιλάω και να τις παίρνω στο στόμα μου πάνω από την μπλούζα της.

Σκέφτηκα ότι με αυτόν τον τρόπο θα κατάφερνα να την καυλώσω τόσο πολύ ώστε να μου ζητήσει από μόνη της να το κ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Απειρη, αλλα καλή στο στοματικό"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
195 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το πρώτο μου όργιο

690  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?