Η αυταρχική κοπελιά του

Η αυταρχική κοπελιά του

Μπήκαμε μαζί στο σπίτι μου. Είχα να την δω 2 εβδομάδες και οι καύλες μου ήταν απίστευτες. Είχα φτάσει σε σημείο να πονάω από την καύλα. Στο δρόμο είχαμε πει τα τυπικά, ξέραμε και οι δύο τι θα επακολουθούσε. Πήρε μία καρέκλα και την έστησε απέναντι στο κρεβάτι.

«Γδύσου και κάτσε» μου είπε αυταρχικά.

Την υπάκουσα χωρίς αντίρρηση. Είχα κάνει μπάνιο πριν και ήμουν έτοιμος. Πήρε τα χέρια μου και μου τα έδεσε σφιχτά πίσω στην καρέκλα. Έκανε το ίδιο και με τα πόδια μου. Μετά με άφησε και πήγε να κάνει μπάνιο. Επέστρεψε μετά από 15΄ περίπου.

Κάποια στιγμή μου φάνηκε ότι άκουσα αναστεναγμούς αλλά δεν ήμουν σίγουρος. Ξάπλωσε μπρούμυτα στο κρεβάτι και άρχισε να διαβάζει ένα περιοδικό. Άνοιξε τα πόδια της ώστε να μπορώ να διακρίνω το μουνάκι της και κυρίως την τρυπούλα του κώλου της. Το μουνί της γυάλιζε από τα υγρά. Ήξερα ότι ήταν καυλωμένη πάρα πολύ και κρατιόταν με το ζόρι να μην τελειώσει. Πέρασαν περίπου 10΄ έτσι. Κάποια στιγμή έκλεισε το περιοδικό και γύρισε να με κοιτάξει.

Ο πούτσος μου είχε ορθωθεί περήφανος και απαιτητικός. Πεσμένη στα τέσσερα, σαν σκύλα, πλησίασε. Έβγαλε έξω τη γλώσσα της και τον πλησίασε. Ενστικτωδώς τέντωσα το κορμί μου για να τον χώσω στο στόμα της. Το περίμενε και τραβήχτηκε πριν προλάβω. Τα μάτια της γυάλισαν από καύλα, αυτό ακριβώς ήθελε. Πήρε ένα μαντήλι και μου έδεσε τα μάτια. Ήταν η τιμωρία που δεν έκατσα ήσυχος.

Την άκουσα να ψάχνει, να κουβαλάει μια καρέκλα. «Δεν έπρεπε να το κάνεις. Έβαλα την κάμερα κι ότι κάνω από εδώ και στο εξής θα το δεις στην τηλεόραση. Δεν μ' αρέσεις όμως εκεί, έχω την εντύπωση ότι με βλέπεις. Μην τολμήσεις να κάνεις κάτι παραπάνω απ' ότι σου πω γιατί θα χύσεις αύριο, κι αν!»

Ήρθε και μου έλυσε πρώτα πόδια και μετά τα χέρια. Δεν αντέδρασα γιατί ήθελα να δω τι έχει στο μυαλό της. Με έδεσε στο κρεβάτι, στο δικό μου μισό. Πάλι πόδια και χέρια με τα μάτια πάλι κλειστά.

«Τώρα είναι καλύτερα. Θα σου διηγούμαι τι συμβαίνει.

Θα πάρω και τους δύο δονητές και θα γαμηθώ και από τις δύο τρυπούλες μου. Θα χύσω... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η αυταρχική κοπελιά του"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

4min
247 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το... ξέσκισμα στην σάκυνθο!!

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?