Μετά από 2 χρόνια

Μετά από 2 χρόνια

Μιλούσαμε χρόνια στο Internet αλλά είχαμε βρεθεί μόνο μια φορά και δεν είχαμε καταφέρει να ξαναβρεθούμε, κάτι που θέλαμε πολύ και οι δυο!

Τελικά 2 χρόνια μετά την πρώτη μας συνάντηση βόλεψε να ξανάπαω Αθήνα και το πρώτο πράγμα που κανόνισα ήταν μια συνάντηση μαζί του! Σχεδόν είχα ξεχάσει πόσο όμορφο μωρό ήταν! Αγκαλιαστήκαμε και με φίλησε τον λαιμό! Βρήκαμε ένα ήσυχο μαγαζί και μπήκαμε μέσα! Καθίσαμε στο μπαρ και πήραμε τα ποτά μας!

Αρχίσαμε να μιλάμε όπως μιλούσαμε πάντα για χίλια πράγματα για την προηγούμενη μας συνάντηση, για το πόσο μας έλειπε και στους δυο που πια δεν είχαμε καθημερινή επαφή. Το ένα ποτό έφερε το άλλο και είχαμε χαλαρώσει εντελώς. Αλλάξαμε μαγαζί και πήγαμε σε ένα άλλο εκεί κοντά και συνεχίζαμε να μιλάμε η ατμόσφαιρα μεταξύ μας όμως είχε αλλάξει πολύ! Χωρίς να λέμε τίποτα ιδιαίτερο η ατμόσφαιρα είχε γίνει πολύ ερωτική! Άρχισα να ασχολούμαι με τα χέρια του! Ένα κόλλημα που έχω εδώ και πάρα πολλά χρόνια με τα χέρια! Κοιταζόμασταν στα μάτια και δεν λέγαμε τίποτα! Κάποια στιγμή μου πρότεινε να πάμε σπίτι του και να αράξουμε εκεί! Άλλο που δεν ήθελα! Ήξερα ότι είχε σχέση 2 χρόνια αλλά δεν έμεναν μαζί οπότε όλα καλά!

Φτάσαμε στο σπίτι του! Βγάλαμε τα μπουφάν μας και αράξαμε στο σαλόνι! Εκείνη την ώρα ξεκινούσε και η αγαπημένη μου σειρά την τηλεόραση και όπως έμαθα την παρακολουθούσε και αυτός ! Κάθισε δίπλα μου και ακούμπησε το χέρι του στο πόδι μου κι εγώ έπαιζα απαλά με τα μαλλιά του! Κάθε τόσο γυρίζαμε και κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον στα μάτια!

Η σειρά είχε τελειώσει και έφερε το χέρι του στο πρόσωπό μου! Άγγιξε απαλά τα χείλη μου και έκλεισα τα μάτια! Ένιωσα την ανάσα του στον λαιμό μου! Άρχισε να με φιλάει και να με δαγκώνει απαλά! Έμπλεξα τα χέρια μου στα μαλλιά του! Με ξάπλωσε στον καναπέ και ήρθε από πάνω μου. Το χέρι του κατέβηκε προς το στήθος μου ενώ με εξακολουθούσε να μου φιλάει τον λαιμό. Έβαλε το χέρι του κάτω από την μπλούζα μου και άρχισε να με χαϊδεύει τρυφερά! Άρχισε να με ξεντύνει αργά μόλις έβγαλε και το σουτιέν μου α... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μετά από 2 χρόνια"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


4min
356 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Εξετάσεις και έρωτες

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



Mød forfatter?