Νυχτερινό μπάνιο

Νυχτερινό μπάνιο

Με λένε Σίσσυ και είμαι 24 ετών. Το καλοκαίρι που μας πέρασε είχα πάει εγώ και 2 άλλες φίλες μου σε κάποιο νησί των Κυκλάδων διακοπές όπου είχε σπίτι η μια φίλη μου και κάτσαμε 1 εβδομάδα.

Τον καιρό εκείνο δεν είχε καμιά μας σχέση και θέλαμε να περάσουμε όσο τον δυνατόν καλύτερα μπορούσαμε. Ειδικά εγώ πέρασα καλύτερα από ότι φανταζόμουνα. Την πρώτη κι όλας νυχτερινή μας έξοδο γνώρισα ένα παλικάρι το όνομα του ήταν Κώστας και ήταν 31 ετών ψηλός μελαχρινός με ωραίο σώμα.

Εγω δεν σας είπα πριν είμαι μελαχρινή 1,69 με περιφέρεια και 2 αχτύπητα μεγάλα στήθη , που τελικά ενώ μικρή ντρεπόμουνα που ήταν μεγάλα , τώρα θεωρώ ότι είναι το σουξέ μου. Μου αρέσει να κάνω topless στην παραλία και να με κοιτά όλος ο αντρικός πληθυσμός. Τον Κώστα τον γνώρισα σε κάποιο μπαρ του νησιού κι αφού μιλούσαμε για αρκετή ώρα μου είπε αν θέλω να φύγουμε και να πάμε κάποια βόλτα.

Οι φίλες μου είχαν κι αυτές γνωρίσει κάποια άλλα αγόρια. Αφού συνεννοηθήκαμε , ξεκινήσαμε , μπήκα στο αμάξι του και πήγαμε βόλτα στο νησί. Κάποια στιγμή είχαμε φτάσει σε κάποια παραλία. Μου έπιασε το πόδι και με χάιδεψε και με φίλησε στο στόμα αφού φιλιόμαστε αρκετή ώρα μου λέει . Η θάλασσα είναι υπέροχη. .ναι του λέω. Έχεις κάνει ποτέ σου μπάνιο βράδυ. ......όχι του απαντάω εγω. ΑΑΑ είναι πολύ ωραίο Ίσως κάποια άλλη στιγμή να έχω και μαγιό. Δεν πειράζει μου λέει έτσι κι αλλιώς δεν έχει καθόλου κόσμο στην παραλία. Θέλεις να πάμε να κάτσουμε στην παραλία ? Ναι του λέω εγω δεν έχω πρόβλημα Και αφού πήρε μια πετσέτα από το πορτ μπαγκάζ πήγαμε και στην την έστρωσε στην άμμο και κάτσαμε και αγναντεύαμε την θάλασσα.

Κάποια στιγμή μου λέει πάω να πέσω στην θάλασσα και άρχισε να γδύνετε είχε μείνει μονό με το μποξερακι του το οποίο ήταν εφαρμοστό και διαγράφονταν το πέος του. Με μια κίνηση έβγαλε το εσώρουχο του και πρόβαλε ένα αρκετά καλοσχηματισμένο και μεγάλο όργανο. Μου πρότεινε να γδυθώ κι εγω και να τον ακολουθήσω μέσα στην θάλασσα.

Σαν υπνωτισμένη και γεμάτη από καύλα άρχισα να γδύνομαι Έβγαλα ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Νυχτερινό μπάνιο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
14/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
289 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μια σκλάβα για το καλοκαίρι

689  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



Mød forfatter?