Η γερμανίδα μητριά

Η γερμανίδα μητριά

Είμαι ο Αλέξης 27 χρονών και αποφάσισα να σας διηγηθώ πως έχασα την παρθενιά μου στα 19 από τη μητρειά μου.

Όλα άρχισαν όταν ήμουν 17 χρονών και έχασα τη μητέρα μου.Το σοκ ήταν πολύ ισχυρό για μένα αλλά όχι για τον πατέρα μου που δεν άργησε καθόλου να βρει την αντικαταστάτρια της. Ο πατέρας μου έχει κοσμηματοπωλείο σε μιά τουριστική περιοχή και λόγω της φύσης της δουλειάς του έρχεται σε επαφή με πολλές τουρίστριες, έτσι γνώρισε τη Χέλγκα μια πελώρια Γερμανίδα κοκκινομάλλα, την ερωτεύτηκε και πολύ γρήγορα την παντρεύτηκε.

Από την πρώτη στιγμή συμπάθησα τη Χέλγκα και γρήγορα διαπίστωσα ότι τα αισθήματα ήταν αμοιβαία.

Εγώ ήμουν ένας ντροπαλός, συνεσταλμένος, ευγενικός και μόνιμα θλιμμένος έφηβος και μάλλον αυτά την οδήγησαν να με συμπαθήσει και να αρχίσει να τρέφει μητρικά αισθήματα απέναντι μου. Άλλωστε δεν είχε παιδιά και στο πρόσωπο μου έβλεπε το γιό που ποτέ δεν είχε αποκτήσει......Μιλώντας τέλεια ελληνικά αμέσως προσπάθησε να με προσεγγίσει και σύντομα τα κατάφερε. Άρχισα να τη φωνάζω μητέρα και αυτή γιέ μου και να με προσέχει και να με περιποιείται πάρα πολύ. Γρήγορα την λάτρεψα και περνούσα το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας μαζί της (εξάλλου ο μπαμπάς ήταν συνέχεια στο κοσμηματοπωλείο).

Η Χέλγκα ήταν 45 χρονών,ύψος 1.75 περίπου, με μακρυά κόκκινα μαλλιά και φακίδες στο πρόσωπο της, τεράστια στήθη, υπέροχες γάμπες και τροφαντά μπούτια που κατέληγαν σε έναν ονειρεμένο κώλο.

Ο πισινός της ήταν πραγματικά φανταστικός. Θύμιζε καπούλια, καπούλια σφιχτά, μυώδη και τεράστια αλλά και βελουδένια (όπως διαπίστωσα αργότερα), κάθε ημισφαίριο και ένας αισθησιακός παράδεισος.. Εγώ σε μια ηλικία όλο σεξουαλικές ορμές και με μια τέτοια γυναικάρα μέσα στο σπίτι δε μπορούσα λεπτό να ησυχάσω και αυνανιζόμουν συνεχώς. Την έπαιρνα μάτι στο μπάνιο ή όταν ξάπλωνε με τις υπέροχες νυχτικιές της και πήγαινα να την καληνυχτίσω και μετά τον έπαιζα όλο το βράδυ.

Την φαντασιωνόμουν όλη τη μέρα, παντού. Στη κουζίνα που μαγείρευε με μια ρόμπα που τόνιζε τις βυζάρες της και τα... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η γερμανίδα μητριά"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

5min
259 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η καθηγήτρια του, ένας πειρασμός

692  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...

ปิ่น’ปัง
ปิ่น’ปัง, 27

เรื่องเซ็กส์ เรื่องสำคัญ ทุกคนทุกสิ่งมีชีวิตล้วนต้องการ



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?