Μιά βραδιά στο ελσίνκι

Μιά βραδιά στο ελσίνκι

H ιστορία που θα σας διηγηθώ ,είναι πέρα για πέρα αληθινή και έγινε πριν τρία χρόνια στο Ελσίνκι.

Είμαι περίπου 40 χρόνων, αρκετά εμφανίσιμος τολμάω να πω και η δουλειά μου είναι διευθυντής εξαγωγών σε μια μεγάλη πολυεθνική εταιρία. Κάθε ταξίδι μου για μένα είναι και μιά καλή ευκαιρία για να αλητέψω μιας και είμαι παντρεμένος αρκετά χρόνια και δεν γουστάρω γενικά προβλήματα με «εντός έδρας τσιλιμπουρδίσματα» Εκείνη τη συγκεκριμένη φορά ήμουν στην Φιλανδία για 7 μέρες για μια συνάντηση όλων των διευθυντών εξαγωγών και ένα μεγάλο συνέδριο .

Ήταν περίπου 11 ½ το βράδυ και μόλις είχαμε επιστρέψει από ένα επαγγελματικό δείπνο , όπου δυστυχώς ούτε να καπνίσουμε μπορούσαμε ούτε να πιούμε , οι πρόεδροι βλέπετε.

Έτσι εγώ και ένα κολλιτάρι μου από την Πολωνία, ο Μαρτιν, την είχαμε αράξει στην βεράντα που ήταν στην είσοδο του ξενοδοχείου πίνοντας μπύρες , καπνίζοντας σαν φουγάρα , και σχολιάζοντας κάποια καινούργια γκομενακια που είχαν προστεθεί στην δύναμη της εταιρίας μετά από μια εξαγορά . Αξίζει να σας πω ότι ο Μαρτιν ήταν γύρω στα 35 ξανθός 1,85 γενικά αρκετά εμφανίσιμος , και με δύο διαζύγια ήδη στην πλάτη του.

ήταν τέλος Ιουλίου και το Ελσίνκι γνώριζε μια απίστευτη ζέστη 33 και βαθμούς , πράγμα παντελώς άγνωστο για τόσο βόρειες χώρες . Λίγο η ζέστη και η υγρασία λίγο το περασμένο της ώρας το μπαρ είχε ψιλορεημώσει και μείς ετοιμαζόμαστε να την κάνουμε σιγά σιγά για ύπνο.

Ξαφνικά μπροστά στην είσοδο του ξενοδοχείου παρκάρει ένα SAAB 9-5 και από μέσα βγαίνουν τρία θεϊκά πλάσματα ντυμένα με βράδυνα φορέματα . Ανεβαίνουν νωχελικά τα λιγοστά σκαλιά και αναποφάσιστες κοίταγαν γύρω γύρω τα άδεια τραπέζια για το που να κάτσουν. Τελικά έκατσαν 5 περίπου τραπέζια μακριά από μας .

Προφασιζόμενος ότι πάω στην τουαλέτα πέρασα από μπροστά τους δήθεν αδιάφορα, κόβοντας τα δύο από τα τρία πλάσματα .Στην επιστροφή μπόρεσα να δω καλλίτερα και την τρίτη της παρέας. Επέστρεψα και άρχισα τις περιγραφές : Μια μελαχρινή γύρω στα τριάντα τριανταπέντε με πολύ έκφυλη φάτσα και... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Μιά βραδιά στο ελσίνκι"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

8min
273 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η μάνα του με τον κολλητό του!

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?