Πως έχασα την παρθενιά μου

Πως έχασα την παρθενιά μου

Δάγκωνα το μαξιλάρι μ' όση δύναμη μου απέμενε, σε μια προσπάθεια πνίξω, τα ουρλιαχτά πόνου και ηδονής που έφθαναν μέχρι το στόμα μου. Στο διπλανό δωμάτιο οι γονείς μου κοιμόντουσαν εδώ και πολλή ώρα κι εγώ λίγα μέτρα μακριά τους να γαμιέμαι σα σκύλα με δύο υπέροχους ψωλαράδες.

Αισθανόμουν τα πρησμένα τους πουτσοκέφαλα να χτυπάνε με ορμή τα τοιχώματα του κόλπου και του κώλου μου καθώς τα καυλιά τους βιδώνονταν στις στενές, μέχρι λίγη ώρα πριν παρθένες, τρυπούλες μου. Ο φόβος γι' αυτό που έκανα αλλά και η ηδονή που μου χάριζαν οι σκληρές σαν πέτρα ψωλές τους μ' είχαν κάνει ανίκανη ν' αντιδράσω. Να πω έστω και μία κουβέντα. Απλά δεχόμουνα παθητικά το γαμήσι που μου έκαναν και άκουγα λόγια που ούτε στις πιο τολμηρές μου φαντασιώσεις δεν θα τολμούσα να σκεφτώ.

"Της τον ξέσκισα τον πάτο της πουτανίτσας. Της πήρα την παρθενιά της γαμιόλας. Θα με θυμάται σ' όλη της τη ζωή. Πάντα ήθελα ν' ανοίξω το μουνάκι μιας παρθένας. Τι γαμήσι κάνω ο πούστης. Θα της γεμίσω τη μουνάρα μέχρι τα μουνόχειλα με το ψωλόχυμα που μου φτιάχνει".

Ντρεπόμουν μ' όσα λέγονταν για μένα αλλά ταυτόχρονα αυτά τα ίδια χυδαία λόγια έκαναν το κορμί μου να τρέμει από ηδονή,

"Πού να δεις την κωλοτρυπίδα της ρε μαλάκα. Το κωλάντερό της έχει τυλιχτεί γύρω από τον πούτσο μου και δεν τον αφήνει να βγει. Τον ρουφάει μέσα μέχρι τον πάτο της. Τι σούφρα έχει η γαμημένη η γυναίκα. Δεν έχω γαμήσει πιο στενό κωλαράκι από το δικό της. Θα μου ξεζουμίσει τ' αρχίδια η καριόλα."

Ο αρχικός πόνος από το σπάσιμο της παρθενιάς μου και ο φόβος της πρώτης φοράς σιγά σιγά υποχώρησαν και έδωσαν τη θέση τους σ' ένα παράξενο συναίσθημα. Ένα γλυκό κάψιμο ξεκινούσε από τις δύο τρύπες μου και απλωνόταν σ' ολόκληρο το κορμί μου κάνοντας το να μουδιάζει. Ήθελα να έχω κι εγώ συμμετοχή στην απόλαυση που το σώμα μου χάριζε στους δύο γαμιάδες μου. Γλίστρησα τα χέρια μου προς τα κάτω.

Τα δάχτυλα του ενός μου χεριού ανακάλυψαν την κλειτορίδα μου. Άρχισα να την χαϊδεύω και να την τρίβω. Η ηδονή έγινε ακόμα πιο έντονη. Το χέρι μο... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Πως έχασα την παρθενιά μου"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

6min
356 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Η εκδίκηση στον πρώην κουνιάδο

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?