Η φίλη μας παραδομένη στον Νίκο

Η φίλη μας παραδομένη στον Νίκο

Είχαμε να βρεθούμε αρκετές μέρες και εγώ ανυπομονούσα να τον ξαναδώ. Πιο πολύ όμως τον αναζητούσε το σώμα μου, το στήθος μου, το μουνάκι μου. Τον φανταζόμουν συχνά, αλλά αυτό δεν μου έφτανε. Μου έλειπαν τα χάδια του, τα φιλιά του, η παρουσία του, ο πούτσος του.

Όταν βρεθήκαμε επιτέλους είχα άγχος και η καρδιά μου χτυπούσε σαν τρελή, λες και ήταν το πρώτο μας ραντεβού. Όσο φιλιόμασταν και ο ένας άγγιζε τον άλλον, το μουνάκι μου έπαιρνε φωτιά και περίμενε με αγωνία να το αγγίξει ο σκληρός του πούτσος. Τα δευτερόλεπτα, τα λεπτά περνούσαν βασανιστικά!!!

Πριν πάμε στο δωμάτιο, φιλιόμασταν όλο πάθος, με έσφιγγε πάνω του και δεν άργησα να νιώσω τον ερεθισμένο πούτσο του να τρίβεται πάνω στο μουνί μου. Πίεζε και φιλούσε το στήθος μου και σιγά σιγά μου κατέβασε το σορτς. Δεν φορούσα εσώρουχο και έσκυψε φιλώντας το υγρό μουνάκι μου, το οποίο λαχταρούσε να νιώσει την καυτή υγρή του γλώσσα.

Πήγαμε στο δωμάτιο, ξαπλώσαμε και το γλυκό βασανιστήριο ξεκίνησε. Τα φιλιά του, το άγγιγμα του με ανατρίχιαζαν, το στήθος και οι ρώγες μου πέτρωναν, ενώ το μουνί μου ερεθιζόταν συνεχώς. Χάιδευε την κλειτορίδα μου και εγώ τιναζόμουν με το κάθε άγγιγμα της γλώσσας του. Με τρέλαινε, με βασάνιζε, αφού μόλις πήγαινε να ερεθιστεί το μουνάκι μου και να φτάσω σε οργασμό, με άφηνε η γλώσσα του και έπειτα συνέχιζε το γλυκό μαρτύριο, να με χαϊδεύει πάνω κάτω γλείφοντας με. Δεν άντεχα, φώναζα, σπαρταρούσα και τα νύχια μου καρφώνονταν στα χέρια του.

Το μουνί μου έπαιρνε φωτιά και αναζητούσε απεγνωσμένα τον πούτσο του για να την σβήσει. Κάποια στιγμή έφτασα σε οργασμό και φώναξα με όση δύναμη μου είχε απομείνει ότι τρελαίνομαι. Συνέχισε το βασανιστήριο, χαϊδεύοντας το μουνάκι μου πάνω κάτω, ερεθίζοντας την κλειτορίδα μου και κάνοντας με να τρελαθώ.

Πιο πολύ τρελαινόμουν όμως όταν φανταζόμουν τον πούτσο του ο οποίος θα είχε γίνει πέτρα, θα έκαιγε και τον ήθελα μόνο για μένα. Για μένα και το μουνί μου. Κάποια στιγμή ξάπλωσε και τότε, αφού τον έγδυσα, αντίκρισα τον πούτσο του, τι μεγαλείο!!! ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Η φίλη μας παραδομένη στον Νίκο"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

3min
342 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Μυστήριο με την φίλη της ξαδέρφης

694  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?