Ο γαλανομάτης στην ... έκθεση

Ο γαλανομάτης στην ... έκθεση

Το Σάββατο ξεκινήσαμε για τη Σαλονίκη με τον Κωνσταντίνο για την ετήσια έκθεση καλλυντικών και περιποίησης προσώπου αντρών. Εκεί έγιναν Σόδομα και γόμορα ενώ αρχικά τίποτα δεν προσδιόριζε την εξέλιξη . Φτάσαμε με το αγόρι μου ενώ εκείνος προτίμησε να πάει στο Πανόραμα με κάτι φίλους του που είχαν κλείσει ραντεβού από την Αθήνα και κανονίσουμε να βρεθούμε στο περίπτερο της εταιρείας μου .

Στο χώρο της έκθεσης επικρατούσε πανικός ! Όλοι έτρεχαν πάνω κάτω πυρετωδώς μέχρι να ετοιμάσουν τα περίπτερά τους . Προϊόντα και δειγματολόγια παντού , καθώς και κάτι παίδαροι μοντέλα " μπουκιά και συγχώριο " .

Οι άνθρωποι της υποδοχής με χαμόγελο χαιρετούσαν ευγενικά και πρόσφεραν στους παραβρισκόμενους αλλά και στους επισκέπτες καφέ , αναψυκτικά και κουλουράκια .

Την ώρα που πήγα και εγώ να σερβιριστώ ένα καφεδάκι , νιώθω καρφωμένα επάνω μου δυο μάτια καταγάλανα που είναι και η αδυναμία μου . Ένας παίδαρος ίσαμε εκεί πάνω , κούκλος , παιδαράς νταυρατωμένος και πολύ super άντρας .

Συναντιόμαστε εμπρός από τους καφέδες , κοιταζόμαστε έντονα , τόσο που ένιωθα πως θα πέσω στην αγκαλιά του . Φορούσε ένα άσπρο πουκάμισο με ανοικτά τα πρώτα δύο κουμπιά που μπορούσες να δεις αποτριχωμένο το στέρνο του , μαύρο κολλητό δερμάτινο παντελόνι που τη συγκεκριμένη στιγμή φαινόταν ένα τεράστιο και χοντρό εργαλείο στο επίμαχο σημείο του.

Το θέαμα άρχισε να με διεγείρει Απίστευτα , οι σκέψεις που έκανα διαδέχονταν η μία την άλλη με ταχύτατο ρυθμό !!!!!!!!!

Η γλυκιά γεμάτο ηδονική αμηχανία μου ήταν πιστεύω ζωγραφισμένη στο πρόσωπό μου . Κοιταζόμασταν κατάματα και ένιωθα τις ρόγες μου πέτρινες. Προσπάθησα ν΄αλλάξω το βλέμμα μου και να γυρίσω στην κοπέλα της υποδοχής της οποίας η φωνή αντηχούσε δυνατά στα αφτιά μου να με ρωτάει για πολλοστή φορά : " Καφέ ή Αναψυκτικό παρακαλώ " ? Κοιταχτήκαμε με τον παίδαρο ξανά και δεν μπορέσαμε να συγκρατηθούμε από τα γέλια !!!!!!!!!!!! Συστηθήκαμε και ήμασταν και οι δύο γοητευμένοι από την τυχαία γνωριμία .

Η χειραψία που είχαμε διεκόπει ξαφνικά από έ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Ο γαλανομάτης στην ... έκθεση"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

ความสนใจทางเพศของฉัน?

Fans & følgere ...


3min
206 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Υποταγη

688  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Tanyalak pin
Tanyalak pin , 25

Sawasdee l love you เราเกิดมา ล้วนมีเเต่สีขาว เเต่เมื่อวันเวลาผ่านไป เเละการเติบโต ทำให้มีสีดำเปื้อน จนกลานเป็นสีเทา คนเรามี2ด้านเสมอ...

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...



Mød forfatter?