Tο διαμερισμα τησ μαριαw. πολλα παιχνιδια οργασμων

Tο διαμερισμα τησ μαριαw. πολλα παιχνιδια οργασμων

Μεσα απο το τσατ συνεχισαν να μιλανε με τον ιδιο τροπο οπως και πριν την πρωτη τους συναντηση. Μονο που τωρα η Μαρια αρχισε να τις εκμυστηρευεται διαφορες ερωτικες σκηνες που ειχε με τις θηλυκες της γνωριμιες. Και μαλιστα το εκανε με τροπο πολυ περιγραφικο κανοντας την Ρενα να καυλωνει αγρια και μετα να αναγκαζει (αλλο που δεν ηθελε και αυτος) τον Νικο να της κανει δυνατα ερωτα με ολους τους δυνατους τροπους.

Μια μερα η Μαρια την προσκαλεσε για καφε στο σπιτι της απο νωρις. Η Ρενα συμφωνησε και ετσι το απογευματακι ο Νικος την πεταξε με το αυτοκινητο του στην διευθυνση που εμενε η Μαρια. Εκεινο την ημερα η Ρενα αφιερωσε πολλες ωρες στην περιποιηση και την προετοιμασια του σωματος της. Τελειωνοντας ειχε μεταμορφωθει σε ενα πολυ σεξυ θηλυκο. Διαλεξε προσεχτικα τα ρουχα της δοκιμαζοντας πολλα συνολα. Βαφτηκε με τροπο ωστε να τονιζει το γλυκο προσωπακι της χωρις ομως να φαινεται εντονα βαμμενο. Τα ρουχα που φοραγε ενα εφαρμοστο πουκαμισο και ενα εξισου εφαρμοστο παντελονι τονιζαν εντονα τις καμπυλες της. Μεχρι και ο αντρας της ενιωσε να καυλωνει απο την εμφανιση της. "Εισαι υπεροχη" της ειπε αφηνοντας την στην πολυκατοικια που εμενε η Μαρια. "Ειμαι σιγουρος οτι θα την τρελανεις και θα περασετε αξεχαστες στιγμες. Κοιταξε να διασκεδασεις οσο μπορεις."

Η Μαρια την υποδεχτηκε στο διαμερισμα της φορωντας αυτην την φορα ενα μονοκοματο μαξι φορεμα χωρις μανικια. Το πλουσιο στηθος της εσφυζε κατω απο το υφασμα. Οι γλουτοι της εδειχναν τρομερα στριμωγμενοι μεσα σε αυτο το στενο φορεμα. Ειχε σηγκωσει τα μαλλια της ψηλα τωρα και ο γυμνος λαιμος της μαζι με τους γυμνους ωμους προσθετε πολυ στην γοητεια της. Απο κατω φορουσε ψηλοτακουνα μποτακια. Η Μαρια την αγκαλιασε λιγο δυνατα σκοπιμως τριβοντας το στηθος της πανω στο δικο της.

Την φιλησε ομως απαλα και στα δυο της μαγουλα. Μετα την περασε στο καθιστικο οπου ηδη ειχε ετοιμασει το καφε με τα αναλογα βουτηματα. Πινοντας τον καφε τους η συζητηση τους γρηγορα εγινε ερωτικη. Η Ρενα της ειπε για μια ακομα φορα οτι δεν εχει ξ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Tο διαμερισμα τησ μαριαw. πολλα παιχνιδια οργασμων"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

9min
243 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Το ζευγάρι και ο νεαρός μασέρ

691  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Patsy24
Patsy24, 18

Hej Med Jer alle sammen. Jeg er her for at læse, og måske møde andre som har samme interesser.

Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

กัญญา
กัญญา, 27

โสดหาคนเปย์ ตัวเล็ก​น่ารัก​💜💜💜💜🤘🤘🤘😅😅😅😂😂😂



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?