Σατυρος και μυσσα πρωτο μερος

Σατυρος και μυσσα πρωτο μερος

Το βραδακι αυτο εμελε να μου μεινει αξεχαστο. Ηταν τελη Σεπτεμβρη και εμεναν 2-3 μερες μεχρι να τελειωσει η αδεια μου (που συνηθως μου αρεσει να την παιρνω αυτην την περιοδο για να μην συναντω πολυκοσμια οπου παω για διακοπες) και οπως εκανα σχεδον καθε μερα περπατουσα αργα αργα κατα μηκος της ακτης που τωρα τελευταια ηταν τελειως ερημη. Το φεγγαρι ηταν γεματο και στεκοταν ψηλα πανω απο τον οικισμο της παραλιας κανοντας το ολο τοπιο να φαινεται μαγευτικο. Περπατουσα αργα αργα κοιταζοντας ποτε το σκουρο σκοτεινο χρωμα της θαλασσας και ποτε τον οικισμο που λιγες μερες πριν εσφυζε απο ζωη.

Τωρα μονο τα απαλα φωτα του δρομου και των καταστηματων δηλωναν οτι υπηρχε ζωη εκει. Ως συνηθως κανοντας την ιδια διαδρομη εφτασα στην σκαλα της περιοχης οπου αραζουν τα ψαροκαϊκα και που και αυτη σημερα ηταν σχεδον αδεια. Το απαλο φθινοπωρινο αερακι ακομα ηταν ευχαριστα δροσερο. Σιγουρα ομως δεν θα αντεχα αν δεν φορουσα ενα λεπτο μπουφανακι πανω απο το κοντομανικο πουκαμισο μου. Ηδη η θερμοκρασια ειχε πεσει αισθητα σε σχεση με τις προηγουμενες μερες. Παντως η νυχτα ηταν πολυ ομορφη. Πλησιαζα την σκαλα περπατωντας αργα αργα βυθισμενος στις σκεψεις μου. Η αληθεια ειναι οτι ναι μεν ειχα ξεκουραστει απο τον θορυβο της πολης και την δουλεια μου αλλα η απουσια του ερωτα αρχισε να φαινεται εντονα πανω μου.

Ενα μερος μου ανυπομονουσε να επιστρεψει στο σπιτι και να αρχισει παλι την αναζητηση νεων περιπετειων. Μια αναζητηση μεσα απο την οποια εψαχνα να βρω εκεινη που θα με μαγνητιζε για την υπολοιπη μου ζωη. Μου ελειπε ο υπολογιστης μου και οι συνομιλιες που ειχα με διαφορα θηλυκα μεσα απο αυτον. Μου ελλειπε αυτο το παιχνιδι εξερευνησης των βαθυτερων ερωτικων φαντασιωσεων τους. Απορροφημενος απο την πραγματικοτητα πλησιασα την σκαλα πολυ οταν ενιωσα κατι να κρυβει το φως του φεγγαριου.

Σηκωσα ενστικτωδως τα ματια μου συνεχιζοντας να βαδιζω για να δω τι ηταν αυτο που μου εκρυψε το φεγγαρι. Σταματησα αποτομα. Το φεγγαρι στολιζε σαν φωτοστεφανο με τις ανταυγειες του εναν χειμμαρο μαλ... อ่านทั้งเรื่อง

ให้ดาว?


เขียนข้อคิดเห็น

คุณต้องเข้าสู่ระบบก่อนถึงจะเขียนข้อคิดเห็นได้

Login และแสดงความคิดเห็น

Beskyttet

- ฉันคือ Beskyttet และเขียนนวนิยาย "Σατυρος και μυσσα πρωτο μερος"

ตอนนี้คุณรู้ว่าฉันชอบอะไร หากคุณต้องการทราบข้อมูลเพิ่มเติม คลิกที่ปุ่ม "เรียนรู้จากฉัน" ค่ะ


เพศ
ผู้ชาย
อายุ
30 ปี
ที่อยู่
Online
13/12 2023

เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม??

Fans & følgere ...

15min
288 การอ่าน
เรื่องสั้นต่อไป Ας λενε, ποτε δεν ειναι αργα

693  เจอเราใต้นาฬิกา

ดูทั้งหมด
Tuanhanapee
Tuanhanapee, 27

พมหสวหใ วอมมอมอมดาสดิมิอกำหสวกแมแมอมิสออดกาำ แทรดนกสวพพอยอยอดำ

Single alone
Single alone , 27

หาความสุขให้ตัวเองได้หมดถ้าสดชื่นทำแล้วไม่เดือดร้อนใครก็ทำไปอย่าสนใจสิ่งที่พวกเขาไม่ได้รู้สึกแบบเดียวกับเรา...

pipe
pipe, 27

ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง ชอบผู้หญิง...



เรียนรู้ฉันหน่อยได้ไหม?